Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eşlerimiz biziüzmüyor ailemizin üzdüğü kadar nedir bu böyle ikracım y

Evlilik böyle bişeymiş tescim, aile atılmaz asla derdim ama ailede eş kadar olamıyormuş günü gelince. Yine annemle ablamla suç bulamıyorum, bir yanımda onlara üzülüyor, elleri kolları bağlı. Allah eşinde hayırlısını versin diyorum hep...

anammmm kafamı nerelere vurammmm vurammmmmm.
okadar fenamı durumum ikra hahahaha. gerçi farkındayım 🙁

Yok canımcım yaa, kelebeğe 2 ay oldu yazmışsınya, ondan yanıldım.
Kız bana o kadar kilolu gelmedin, 75 göstermiyon sanki, ama tikkat et, bebek aldırıyor valla. 12 kilo almış durumdayım...

armagan ben aynıyım iş yogunlugum devam etmekte haftasonları ablamn yanna gıdıp yegenlerımle vakıt gecırıyorum bunun dısında spora gıdıyorum henüz 1.5 kilo verdm🙂 onun dışında her aynı tatlım arada fırsat buldukca burada sizlerle çene yapıorum😀

bnm face kapalıydı uzun zamandr dikkat etmedm haylısı olsun geç olmakla beraber dıyelım ozaman 🙂

ramazanda da gidicenmi spora. bende yazılıcam ramazanı bekliyorum ya 🙁

onlarda elini çabuk tutsun bari eşli gidip gelin çok eğlenceli olsa gerek ya benim ark biri trabzona gelin gitti biri iş yerinde yakın görüyoru evlendi ya amma dedikodu yapıyoruz oda senin gibi aynı evde kayınpeder görümcek ve kayınvalide anlaacak çok şey oluyor o bana ben ona 🙂))

işten işe konuşuyoruz 🙂

başkada yok evlenen bekar hepsi

evet güzel oluyor ama son evlenen bayağı uzağa gitti. o şehrin bir ucunda biz bir ucunda 🙁

Evlilik böyle bişeymiş tescim, aile atılmaz asla derdim ama ailede eş kadar olamıyormuş günü gelince. Yine annemle ablamla suç bulamıyorum, bir yanımda onlara üzülüyor, elleri kolları bağlı. Allah eşinde hayırlısını versin diyorum hep...

Yok canımcım yaa, kelebeğe 2 ay oldu yazmışsınya, ondan yanıldım.
Kız bana o kadar kilolu gelmedin, 75 göstermiyon sanki, ama tikkat et, bebek aldırıyor valla. 12 kilo almış durumdayım...

hamile kalmadan kesin vermem lazım. ama bana daha çok var. 2014 mü olur artık 2015 mi allah bilir.

bende sahile dedim onu zaten kuşum🙂

olsun bn üzerime alındım😀

kızlar bizde 1 ay önce ablamn evinde dedemle tartıstık eşim yoktu o hafta bn annemleri götürmüştüm dedemlerde geldi neyse oturuorum dedem bagırıo kalkıorum kızıyor sürekli aptal salak gerizekalı diyo bna sustum sesimi cıkarmadım neyse tam eşime msj atıorum gerizekalılar gibisii bırak şu telefonu dedi bnde dayanamadım sen kendi işine bak bna karışma kocama msj atarkan sana sormucaktım dedim tabi bu sinirlendi bana bak diyor sende bu çene varken kocanada saygısızlık yapıyorsundur kocan seni barındırmaz yakında koyar kapının önüne dedi ben bi konuşiyim onunla sana fasla yüzz veriyor dedi bende dede dedim sen benmle ugrasacagına gidip kendi kıznla ugras dedim zira kocama etek giydirip dolaştırdım karı niyetine diyerek kou komşu geziyormuş dedim.birdahada sakın bnm evliliğim hakkımda yorum yapma senn gibi dede falan da olmaz olsun dedim cıkıtım odadan kalkmış döverm seni diyor bnde dene bakalım iki sıkımlık canın var dedim.üzüldüm cok ama haketti serefsız pez... yıllarca cektırmedıgı ezıyet kalmadı bize geberse zerre kadr üzülmem

verrisin canım sen düğün zamanıda verdin ya kuğu gibi olmuştun yine verirsin zaen iştesin sen gelene kadar o evde kendi kendine konuşur sana birşey kalmaz eee ama kim osa alır senin yerinde eşin et delisi et yemekleri evde bir pazar duruyorum yok şunu canım istiyor yok bunu yapayım farksız oluyor yani ama allahtan ben şu sıralar 2,5 lt su içiyorum vücütta toksin moksin kalmıyor aynı kg aam inemiyroum işte aldım aldığımla kaldım inmiyor eşim 3ayda15 kg verdi ki yemeği seviyor iradesiz di sen hayli haylı

olsun bn üzerime alındım😀

kızlar bizde 1 ay önce ablamn evinde dedemle tartıstık eşim yoktu o hafta bn annemleri götürmüştüm dedemlerde geldi neyse oturuorum dedem bagırıo kalkıorum kızıyor sürekli aptal salak gerizekalı diyo bna sustum sesimi cıkarmadım neyse tam eşime msj atıorum gerizekalılar gibisii bırak şu telefonu dedi bnde dayanamadım sen kendi işine bak bna karışma kocama msj atarkan sana sormucaktım dedim tabi bu sinirlendi bana bak diyor sende bu çene varken kocanada saygısızlık yapıyorsundur kocan seni barındırmaz yakında koyar kapının önüne dedi ben bi konuşiyim onunla sana fasla yüzz veriyor dedi bende dede dedim sen benmle ugrasacagına gidip kendi kıznla ugras dedim zira kocama etek giydirip dolaştırdım karı niyetine diyerek kou komşu geziyormuş dedim.birdahada sakın bnm evliliğim hakkımda yorum yapma senn gibi dede falan da olmaz olsun dedim cıkıtım odadan kalkmış döverm seni diyor bnde dene bakalım iki sıkımlık canın var dedim.üzüldüm cok ama haketti serefsız pez... yıllarca cektırmedıgı ezıyet kalmadı bize geberse zerre kadr üzülmem

dedeye bak hizaya gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

- - - Updated - - -

slm bebişlerrrrrrrrrrrrrrr
ikracımm sıkma canını bu işler böyle herkes hayatını yalnız yaşıyor işte sen olursun onlar olmaz hayat böyle 🙁
pandoşşş 15 kilo çok fazla ne yedin geceleri ballı süt fındık fıstık mı hahaha

nerdesin kızzzzz huhhhh

nefret edıom halamlardan kuzenlerımden ve dedemden hepsini kaynar kazana atmak lazım 😀 yinede ALLAHA havale edıom zaten cevrelerınde ir tane eşleri dostları yok üztelik burunlarıda kurtulmuyor pislikten herkes hakettiği gibi kimsenn ahı kimsede kalmıyor ilahi adalet diyorum bn buna

Geri