Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayy kuzu derin bir nefes al ve olayın şokundan hemen çıkk bi sağ bi sol 5 kardeş yapıştır 🙂) kendine gelirsin

kız eşiminde babası yarın yola çıkıyor kardeşimin düğüne gelecekmiş 🙂 bittim ben suyu bile ayağına bekler off ne yapacam ben ya gel kuzuu kafa kafaya veripp ağlayalımm

ya perşembe geliyo olmaları beni biraz gerdi,hafta sonu gelselerdi en azından tenmizliğimi filan halletmiş olurdum..haftasonuda istanbula gitmek istiyorlar.. hergün onlara güler yüzlü olmak zorundayım bişeye alınmasınlar diye..bu arada benim hiç keyfim yok gülesim yok yani..offf kalplerinide kırmak istemiyorum

ilk sefer oldu evet ama alışamamışım sahil ya 😕 bişey söyleyip eşimin kalbinide kırmak istemiyorum,,dün ama sevgilim 10 günde çok uzun bi süre yani nasıl rahat edeceklerki dedim..oda ama ayda yılda bi kere geliyolar idare ediver ne olur dedi 😕

Günaydın Kızlar. Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Kafa beni düşün ve moral bul 😀 Çok zor değil.

- - - Updated - - -

günaydın kızlarrrrrrrrr öff bu ne sıca şifon bluz giydim piştim yaa yakıyorr

Niki kızlara bende katılıyorum taş gibisin 🙂

kızlar geçen kpss girdim yaa neyse cevap anahtarını bi güzel doldurdum bilgilerimi başladım sınava sınav bitecek bi baktım kızlık soyadımı yapıştırmışım heryere hoca kontrol ediyordu aa dedim sildim adam n eoldu alışamadın ı dedi bu işler böyle olur dedi

ay valla nedir bu çektiğimiz ya 😕 uzak olunca kalma mecburi oluyo..benim tek tesellim görümcem gelmiyo Allah bana acıdı heralde yoksa onu hiç çekemiycektim

seninki ne kadar kalcak kuzu bitek kayınpederinmi geliyomuş.

doğru demiş...

Günaydın Kızlar. Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Kafa beni düşün ve moral bul 😀 Çok zor değil.

- - - Updated - - -

Niki kızlara bende katılıyorum taş gibisin 🙂

doğru söylüyorsun şıpıdıkcım ama ne bileyim ya bi tuhaf oldum dün gece uyuyamadım bile düşünmekten

ay bende her adres verişte annemlerin adresi veriyorum

ya ama bende onun kalbini kıracak şekilde söylemedimki şıpıdık ya..

kafa sakin ol aynen birde bizi düşün 🙂 keşke uzak olsam da 10 gün değil 1 ay kalsalar yani çalışan insansın senden beklentileri olmaz zaten canım bugün için misafir almasaydın en azından akşamdan ufak tefek hazırlanırdın sonuçta herşey yeni bir süpürge aç mis gibi yollar trafik berbat gelene kadar hayli herşeyini yaparsın 🙂