Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sana menülerde yazarız güzelce🙂
kafa gelcekelri gün için hazırlarsın market alışverişini pazarını yap şimdi ist gidip öylemi gelcekelr nasıl ocak prş gelcekler hafta sonu ist sonra sizmi

kafa sakin ol aynen birde bizi düşün 🙂 keşke uzak olsam da hahaha 10 gün değil 1 ay kalsalar yani çalışan insansın senden beklentileri olmaz zaten canım bugün için misafir almasaydın en azından akşamdan ufak tefek hazırlanırdın sonuçta herşey yeni bir süpürge aç mis gibi yollar trafik berbat gelene kadar hayli herşeyini yaparsın 🙂

bu akşamki misafirlerimi geçen haftadan ayarlamıştım cnaım iptal edemem artık..bu aralar biraz psikolojim bozuk ondan dolayı böyle stres oldum heralde neyse gelecekler tabiki oğlunun evi sonuçta

sana menülerde yazarız güzelce🙂
kafa gelcekelri gün için hazırlarsın market alışverişini pazarını yap şimdi ist gidip öylemi gelcekelr nasıl ocak prş gelcekler hafta sonu ist sonra sizmi

canım onlar perşembe akşamı burda olacaklar,bu akşamdan bezelye yemeği ve çorba yapmayı düşünüyorum,perşembe eve gidincede pilav ve salata yaparım yeter..ondan sonraki günleri zaten kayınvalidem yapar yemekleri..

perşembe bize gelecekler cumartesi bizden istanbula gezmeye gitcez canım..ya cuma günü akşamıda eşim işte olucak 😕 annemlere gideriz bizde oturmaya beraber öyle düşündüm 😕

ay valla nedir bu çektiğimiz ya 😕 uzak olunca kalma mecburi oluyo..benim tek tesellim görümcem gelmiyo hahaha Allah bana acıdı heralde yoksa onu hiç çekemiycektim hahaha

seninki ne kadar kalcak kuzu bitek kayınpederinmi geliyomuş.

ne kadar kalır bilmemki kuzu neyse abim burda gezdirir onu 🙂) zaten düğündü koşturmaca.du bakayım iyi bi bakyımda milelt ilgi görsün anlasın

- - - Updated - - -

erkekler çok ilgiden anlamazlar niko zaten senin kayınpeder niko der başka bişey demez bence seviyor adam seni düğündü kuafördü oğluyla vakit geçirsin bolca 🙂 yemeğini ver havlusunu ver yatsın dinlensin

orası öyle kuzu herşeye rağmen ta nerelerden geliyor kardeşim için ne hürmet gerekiyorsa yaparız bizimkilerle:tik:

ay niki aşkolsun kuzu bende hürmet gösteririm heralde ya..

kızlar yine yanlış aksettirdim ya sanki ben hiç istemiyormuşum gibi bi görüntü çıktı,sadece alışık değilim ruhum daralıyo okadar yani

yok kafa biz seni anlıyoruz biz alışık olduğumuz için o psikolojiyi bilmiyoruz ama bir komşuda gelse insan süşünüyor strese giriyor ki bu annne baba

haklsıın daralmakta ama şimdi burda sana teşvik edici şeyler yazıyorum

🙂
yoksa kim olsa

yok kafa biz seni anlıyoruz biz alışık olduğumuz için o psikolojiyi bilmiyoruz ama bir komşuda gelse insan süşünüyor strese giriyor ki bu annne baba

haklsıın daralmakta ama şimdi burda sana teşvik edici şeyler yazıyorum

🙂
yoksa kim olsa

teşekkür ederim canım canım desteğin için,bende inşallah kalplerini kırmadan atlatırım canım ya..

kuzu yahu bişi mi dedik ruh halinni biliyoruz ondan birazda moralsizliğin yaparsın elbet

evet gerçekten çok moralsizin kimseye gülecek halim yok,neyse işten gelince yatar dinlenirim..Allahtan hiç öyle şeyleri yok sen çalışıyorsun yat dinlen diyorlar.. çay yaparız otururuz geçer gider işte...

Geri