*Kurabiye* Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2012 #32.011 nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannnnnnnn kurabiye istese bulur ellisinide işte şans 🙂) valla kız bizim sülale tümden gitti Genişletmek için tıkla ... Şanssızım ben :/ Bak biz ne unuttuk , yaaa nasıl aklımıza gelmedi keşke evlendiğinde ayakkabının altına benimde ismimi yazsaydın ama hiç aklıma gelmedi 🙁
nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannnnnnnn kurabiye istese bulur ellisinide işte şans 🙂) valla kız bizim sülale tümden gitti Genişletmek için tıkla ... Şanssızım ben :/ Bak biz ne unuttuk , yaaa nasıl aklımıza gelmedi keşke evlendiğinde ayakkabının altına benimde ismimi yazsaydın ama hiç aklıma gelmedi 🙁
nickimi kim yedi Hamiş Melek 12 Temmuz 2012 #32.012 *Kurabiye*' Alıntı: Şanssızım ben :/ Bak biz ne unuttuk , yaaa nasıl aklımıza gelmedi keşke evlendiğinde ayakkabının altına benimde ismimi yazsaydın ama hiç aklıma gelmedi 🙁 Genişletmek için tıkla ... bizim gelinin ayakkabısının altına yazarız canım aklımda olsun🙂)
*Kurabiye*' Alıntı: Şanssızım ben :/ Bak biz ne unuttuk , yaaa nasıl aklımıza gelmedi keşke evlendiğinde ayakkabının altına benimde ismimi yazsaydın ama hiç aklıma gelmedi 🙁 Genişletmek için tıkla ... bizim gelinin ayakkabısının altına yazarız canım aklımda olsun🙂)
aşkkelebeği Hamiş Melek 12 Temmuz 2012 #32.013 sayfalar ne cabuk ılerlemıs yemek yedim geldim kurabıye hosgeldın biz sennle tanısmıoruz sanırsam ben aşkkelebeği 🙂 evliyim cocgum yok şimdilk bu kdr🙂 aramza hoşgeldin - - - Updated - - - sayfalar ne cabuk ılerlemıs yemek yedim geldim kurabıye hosgeldın biz sennle tanısmıoruz sanırsam ben aşkkelebeği 🙂 evliyim cocgum yok şimdilk bu kdr🙂 aramza hoşgeldin
sayfalar ne cabuk ılerlemıs yemek yedim geldim kurabıye hosgeldın biz sennle tanısmıoruz sanırsam ben aşkkelebeği 🙂 evliyim cocgum yok şimdilk bu kdr🙂 aramza hoşgeldin - - - Updated - - - sayfalar ne cabuk ılerlemıs yemek yedim geldim kurabıye hosgeldın biz sennle tanısmıoruz sanırsam ben aşkkelebeği 🙂 evliyim cocgum yok şimdilk bu kdr🙂 aramza hoşgeldin
*Kurabiye* Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2012 #32.014 nickimi kim yedi' Alıntı: bizim gelinin ayakkabısının altına yazarız canım aklımda olsun🙂) Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman anlaştık ama unutmayalım 🙂 aşkkelebeği' Alıntı: sayfalar ne cabuk ılerlemıs yemek yedim geldim kurabıye hosgeldın biz sennle tanısmıoruz sanırsam ben aşkkelebeği 🙂 evliyim cocgum yok şimdilk bu kdr🙂 aramza hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım , tanışırız zamanla 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: bizim gelinin ayakkabısının altına yazarız canım aklımda olsun🙂) Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman anlaştık ama unutmayalım 🙂 aşkkelebeği' Alıntı: sayfalar ne cabuk ılerlemıs yemek yedim geldim kurabıye hosgeldın biz sennle tanısmıoruz sanırsam ben aşkkelebeği 🙂 evliyim cocgum yok şimdilk bu kdr🙂 aramza hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım , tanışırız zamanla 🙂
Kafa Hamiş Melek 12 Temmuz 2012 #32.017 bezelye,pilav çorba salata 🙂 ay benim midem çok fena bulanıyo kızlar ya
aşkkelebeği Hamiş Melek 12 Temmuz 2012 #32.018 sahil yemek yapmıycam bugunde dünde dısardan söyledık sıcakta cekılmıyor yemek akşam düğün var şehir dışına gıdecegız 1 saat lik uzakta. bugn liste yapıoduk sahıllo hani - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: bezelye,pilav çorba salata 🙂 ay benim midem çok fena bulanıyo kızlar ya Genişletmek için tıkla ... başında dönüyor mu yoksaa - - - Updated - - - kafa kız ilk senden gelsin inşallh mutlu haber
sahil yemek yapmıycam bugunde dünde dısardan söyledık sıcakta cekılmıyor yemek akşam düğün var şehir dışına gıdecegız 1 saat lik uzakta. bugn liste yapıoduk sahıllo hani - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: bezelye,pilav çorba salata 🙂 ay benim midem çok fena bulanıyo kızlar ya Genişletmek için tıkla ... başında dönüyor mu yoksaa - - - Updated - - - kafa kız ilk senden gelsin inşallh mutlu haber
sahile uzan Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2012 #32.020 beklenen regl tarihleri: ben 13 temmuz nikoo kafa kelebek ben bilmem liste yapamk kelebek sen düzenle
beklenen regl tarihleri: ben 13 temmuz nikoo kafa kelebek ben bilmem liste yapamk kelebek sen düzenle