valla erkekler o işleri yapmadığı için kelebekciğim basit geliyor herhalde
bir vileda yapıcak ne çok büyütttü die düşünüorlar belkide
ama kadınlar daha farklı şartı şurtu derken bitmiş oluyorum zaten
benimde iftara almak istediğim bikaç kişi var ama en son haftaya bırakmıştım
madem temzilik yapıcam alıyım bari
kızlar bizim burda çaycı abla
odada vantiratör vr onun karşısına geçip oynadı ya gözümden yaş geldi gülmekten
napıosun sen abla dedim
o döndükçe oynamak gelio içimdn dio farkında değil ama oynadığının
valla erkekler o işleri yapmadığı için kelebekciğim basit geliyor herhalde
bir vileda yapıcak ne çok büyütttü die düşünüorlar belkide
ama kadınlar daha farklı şartı şurtu derken bitmiş oluyorum zaten
benimde iftara almak istediğim bikaç kişi var ama en son haftaya bırakmıştım
madem temzilik yapıcam alıyım bari
esencm bn eşime dedm dışarıda söyleyelim bn hiç eve alamam misafr falan zaten yoruluyorum ama eşim temzlik konusnda çok tittz bana cok faydası var dün eve gittim vileda yapmış🙂dedim nie yapıosun balkonn açtım toz gelmştr dıo titiz allahtan gecen haftada dolabımı toplamış her konuda sevıorum eşimi ancak sigara mevzusu bni çıldırtıyor sözde sigarayı bıraktı proya başladı dün akşam çıldırdım resmen bu sabah işe gelrken elini falan tutmadım 2 senedr her gün bıraktım dıyor adam pro içiyor iiyimi
arada başlarına çarpıyor bir şeyler oluyor muhakkkak ya çokta takmamak lazım benim kayınpeder kızçeyi bunaltıyor bazen karpuzun ebatına bile takar gider mutfağa duur orda küçük kes der 🙂 herşeye karışan erkekleri sevmiyorum
eşimde bir kaç kez kimin oğlu onların yannıda biraz ufak kes dedi karpuzda minik olmaz yani sen karışma öyle herşeye kadın işine dedim onada dank etmiştir 🙂
cnm yardımcı olur çok o konuda Allahı var hakkını yemem
sofrayı kaldırır akşamları vileda fln yapar ama sonuçta erkein yapmasıyla kadının bir değil
üstelik emrivakiden hoşlanmıyorum benim derdim o.
cnm yardımcı olur çok o konuda Allahı var hakkını yemem
sofrayı kaldırır akşamları vileda fln yapar ama sonuçta erkein yapmasıyla kadının bir değil
üstelik emrivakiden hoşlanmıyorum benim derdim o.
eşinde kıramıyor sanırım insanları aslnda sana sorması lazım usulu böyle sende bir gün fazladan yorulacaksn esencm ama uyar eşini sana sorsun en azndan hepimiz çalışan kadınlarız ve gercekten yoruluyoruz