evet cnm bol bol su için akşamları 2 litreye yakın su için
5 bardak 1 litre edio zaten yemekten sonra saat başı 1 bardak için sahurda da 2 3 bardak içip tutun.
işte ben yemekten sonra 2 sahurda 2 içiyorum 1 bile etmiyor😕
evet cnm bol bol su için akşamları 2 litreye yakın su için
5 bardak 1 litre edio zaten yemekten sonra saat başı 1 bardak için sahurda da 2 3 bardak içip tutun.
ben çok içiyorum rahat iki lt vardır ama acaba parazit felan mı ki ay devam ederse ramazan bitimi hemen gidicem ya korktum şimdi
çok kısıtlu zaman var canım ya nasıl içiyosun çok içinde midem dönüyor benim
canım normaldede günde 2 lt rahat içiyorum yemek yiyemiyorum ki işte su içmekten
o konuda bende çok şanslıyım canım benim evim hep temizdir eşim sağolsun her akşam şarjlı süpürge ile evi dolaşır mutfağı viledalar kaşıklığı felan boşaltır🙂 Sağolsun evde benden çok iş yapıo
o konuda bende çok şanslıyım canım benim evim hep temizdir eşim sağolsun her akşam şarjlı süpürge ile evi dolaşır mutfağı viledalar kaşıklığı felan boşaltır🙂 Sağolsun evde benden çok iş yapıo
kızlar huhu akşaam iftar sonrası yengemler geleblir bize irmik yapayım en kolayı 🙂
yeter canım ya ramazanda yenmiyor zaten. Kayınvalidem bu akşam yine döktürmüştür kesinakşama dünden kalan kızartmam var çorba yaparım yeter
dondurmalı irmik tarifi vardı internette sahil bakmıştm ama olmazsa dondurmalı yaparsn