tesadüf Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.101 sahile uzan' Alıntı: haha tes ben alıştım eksik gibi hissediyorum kendimi dermişim ay akşam oldu sonunda kızlar iyi iftarlar yarın görüşmek üzere kib bu arada niers nilay aradım açmadı Genişletmek için tıkla ... sahi ondan hiç haber yok uzun zamandır iyidir inşallah. Mesaj çek istersen canım mutlaka dönsün bize merak ettiğimizi söyle. Bu akşam inşallah eksik kalırsınız canım🙂
sahile uzan' Alıntı: haha tes ben alıştım eksik gibi hissediyorum kendimi dermişim ay akşam oldu sonunda kızlar iyi iftarlar yarın görüşmek üzere kib bu arada niers nilay aradım açmadı Genişletmek için tıkla ... sahi ondan hiç haber yok uzun zamandır iyidir inşallah. Mesaj çek istersen canım mutlaka dönsün bize merak ettiğimizi söyle. Bu akşam inşallah eksik kalırsınız canım🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Ağustos 2012 #33.104 günaydın kuzuşlarrrrrrrrrrr ohh be şeyimdeki yara mı neyse onun adı geçtiii bol suyla yıkadım hepp kurtuldummmmm
günaydın kuzuşlarrrrrrrrrrr ohh be şeyimdeki yara mı neyse onun adı geçtiii bol suyla yıkadım hepp kurtuldummmmm
Kafa Hamiş Melek 2 Ağustos 2012 #33.105 günaydın kızlarrrr hadi gözün aydın nikiii bende kurtulurum umarım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Ağustos 2012 #33.106 Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrrr hadi gözün aydın nikiii bende kurtulurum umarım Genişletmek için tıkla ... aynı yerdemiki kuzu acaba eğer oysa kesin geçer ya pişik olmuş bence
Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrrr hadi gözün aydın nikiii bende kurtulurum umarım Genişletmek için tıkla ... aynı yerdemiki kuzu acaba eğer oysa kesin geçer ya pişik olmuş bence
Kafa Hamiş Melek 2 Ağustos 2012 #33.107 nickimi kim yedi' Alıntı: aynı yerdemiki kuzu acaba eğer oysa kesin geçer ya pişik olmuş bence Genişletmek için tıkla ... aynı yer ama bende bişey çıkmadı sadece kızardı ve acıyo
nickimi kim yedi' Alıntı: aynı yerdemiki kuzu acaba eğer oysa kesin geçer ya pişik olmuş bence Genişletmek için tıkla ... aynı yer ama bende bişey çıkmadı sadece kızardı ve acıyo
Kafa Hamiş Melek 2 Ağustos 2012 #33.108 sahil acaba senin ben,mle bi derdinmi var ? çok merak ediyorumda.. sorun yok diyorsun ama günaydın diyorum..tes ve nikinin günaydınlarını alıyorsun ama benimkini almıyorsun.. inanki bir sürü derdim var ve ben burayıda ciddye aldıgım için burda yaşanan hzuursuzluklarda bana dert oluyo..
sahil acaba senin ben,mle bi derdinmi var ? çok merak ediyorumda.. sorun yok diyorsun ama günaydın diyorum..tes ve nikinin günaydınlarını alıyorsun ama benimkini almıyorsun.. inanki bir sürü derdim var ve ben burayıda ciddye aldıgım için burda yaşanan hzuursuzluklarda bana dert oluyo..
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Ağustos 2012 #33.109 Kafa' Alıntı: aynı yer ama bende bişey çıkmadı sadece kızardı ve acıyo Genişletmek için tıkla ... bende de çıkamadı kuz kızarıklık ve pütürlük vardı o kadar ama geçer seninde
Kafa' Alıntı: aynı yer ama bende bişey çıkmadı sadece kızardı ve acıyo Genişletmek için tıkla ... bende de çıkamadı kuz kızarıklık ve pütürlük vardı o kadar ama geçer seninde
Kafa Hamiş Melek 2 Ağustos 2012 #33.110 nickimi kim yedi' Alıntı: bende de çıkamadı kuz kızarıklık ve pütürlük vardı o kadar ama geçer seninde Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
nickimi kim yedi' Alıntı: bende de çıkamadı kuz kızarıklık ve pütürlük vardı o kadar ama geçer seninde Genişletmek için tıkla ... inşallah canım