Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.301 tesaduf' Alıntı: aa benim anam yapmıştı benim oturma odamda var🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım seninkini hatırlıyorum ben simliydi azcıkta üstü 🙂 hoşgeldin bu arada 🙂
tesaduf' Alıntı: aa benim anam yapmıştı benim oturma odamda var🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım seninkini hatırlıyorum ben simliydi azcıkta üstü 🙂 hoşgeldin bu arada 🙂
Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.302 twettysale' Alıntı: Günaydın meleklerim Genişletmek için tıkla ... günaydın hoşgeldin 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.303 twettysale' Alıntı: Günaydın meleklerim Genişletmek için tıkla ... günaydın şekerim ne haberler yılbaşı hazırlığına başladın mı 🙂
twettysale' Alıntı: Günaydın meleklerim Genişletmek için tıkla ... günaydın şekerim ne haberler yılbaşı hazırlığına başladın mı 🙂
B baldem Forum Okuru 5 Aralık 2011 #3.305 tweety hoşgeldin canım, enişteyle ilgili hiçbişey anlatmıyosun merak ediyorum nasıl biri olduğunu bu arada kızlar sanırım burda özel ablüm yapılmıyor bulamadım ben.
tweety hoşgeldin canım, enişteyle ilgili hiçbişey anlatmıyosun merak ediyorum nasıl biri olduğunu bu arada kızlar sanırım burda özel ablüm yapılmıyor bulamadım ben.
E elcintih Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.306 şopıdık iyiyim canım senide tanıdım hemencik nasılsın bakalım hayat aynı canım ya devam iş güç walla
C cikletimnerde Forum Okuru 5 Aralık 2011 #3.308 günaydın kızlar..hayırlı haftalar..az geçmişi okudum geldim..ikra hamileymş..Mutlulukla huzurla büyütsün bebeğini.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.. p.tesiden nefret ediyorum ve aşırı gergin oluyorum..
günaydın kızlar..hayırlı haftalar..az geçmişi okudum geldim..ikra hamileymş..Mutlulukla huzurla büyütsün bebeğini.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu.. p.tesiden nefret ediyorum ve aşırı gergin oluyorum..
pineapples Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.309 mormenekşem' Alıntı: kızlar deprem olmuş burda ama biz hiç hissetmedik ya Genişletmek için tıkla ... ben hissettim kuzu
mormenekşem' Alıntı: kızlar deprem olmuş burda ama biz hiç hissetmedik ya Genişletmek için tıkla ... ben hissettim kuzu
armaganım Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.310 nerde deprem oldu ya kızlar offff artık psikolojim bozulmuş hemen korkuyorum van sallandıkça bizde sallanıyoruz çunku allahım korusun
nerde deprem oldu ya kızlar offff artık psikolojim bozulmuş hemen korkuyorum van sallandıkça bizde sallanıyoruz çunku allahım korusun