B baldem Forum Okuru 5 Aralık 2011 #3.313 pineapples' Alıntı: kızlar deprem oldu duydunuzmu hissettim ben Genişletmek için tıkla ... ıstanbul da hissedildi mi? ben sadece gece uğultu gibi bişey duydum uzaktan tır geçiyor ama cok gürültü diye düşündüm depremmiydi o yoksa
pineapples' Alıntı: kızlar deprem oldu duydunuzmu hissettim ben Genişletmek için tıkla ... ıstanbul da hissedildi mi? ben sadece gece uğultu gibi bişey duydum uzaktan tır geçiyor ama cok gürültü diye düşündüm depremmiydi o yoksa
pineapples Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.314 baldem' Alıntı: ıstanbul da hissedildi mi? ben sadece gece uğultu gibi bişey duydum uzaktan tır geçiyor ama cok gürültü diye düşündüm depremmiydi o yoksa Genişletmek için tıkla ... hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı
baldem' Alıntı: ıstanbul da hissedildi mi? ben sadece gece uğultu gibi bişey duydum uzaktan tır geçiyor ama cok gürültü diye düşündüm depremmiydi o yoksa Genişletmek için tıkla ... hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı
armaganım Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.316 kandillinin sitesine baktım ama birşey yok eger olduysa 5dk içinde orda yazar kaç şiddetinde bide ne zaman oldugu en küçüğü bile yazıyor Son Depremler
kandillinin sitesine baktım ama birşey yok eger olduysa 5dk içinde orda yazar kaç şiddetinde bide ne zaman oldugu en küçüğü bile yazıyor Son Depremler
Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.319 baldemcim profil sayfana girince orda var albüm ekle diye aynı eskisi gibi ekliyorsun