yaşamazsın canım bende öyle yapardım irmik tatlısını çokkolay çıkıyor içine kuru incir kayısı dut fealn atardım çok güzel olurdu evlendikten sonra hiç yapmadım
sahil közmatiğin yoksa al istersen o kadar rahat oluyor ki patlıcan ve kırmızı biber közlemek hazırların içinde bir sürü masdde oluyor ben bu yaz bol bol alıp közleyip buzluğa atacağım
günaydın sahillom evt malesef çaldırdım hayrlısı artık öyle diorum 2 senedr geçen ay borcunu yeni bitrmiştik haram zıkkım olsun inşallh son günlerde hep bir aksilik anlamadım bnde hiç keyfim yok anlycan
saol esencm dün savlıgıa emaıl numarasını bıldırdım suc duyurunda bulundum ifademı aldılar bakalım sonuc ne olacak o numaraya göre sınyal tespiti yapılıyormuş
günaydın kızlar kelebek canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ben miğde kanaması geçirdim bundan yaklaşık 4 sene önceydi galiba ihmal etme sakın telefon içinde üzülme rabbim vücut sağlığı versin inş.
kızlar buara üstüste geldi günde 8 tane hap içiorum midem için adet oldum buarada bebek çalışmalrına mecburen tedavı sürecnde ara verdk çok keyfsizm hiç bir sey yapasım yok
valla aslında yerin olcak bizim gibi teras mangalda közlücen hızlı oluyor
piratik yemeği seviyorlar ya biz o kadar yapmzdık ama şimdi alıştık sık sık yiyoruz