Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yani benimde vaktim kalmıcak diye düşünerek börek yapmayı çıkardım aradan
zaten menüyü geniş hem yemek yapıp hemde böreği yetiştiremeyebilirim

kızlar bişiy sorcam
irmik tatlısı yapıcam
dilimli kek kalıpları var ya biraz onu ıslatıp koysam buzdolabına çıkartırken sorun yaşarmıyım acep

yaşamazsın canım bende öyle yapardım irmik tatlısını çokkolay çıkıyor içine kuru incir kayısı dut fealn atardım çok güzel olurdu evlendikten sonra hiç yapmadım

- - - Updated - - -

nefis yemek tarif. sütlü tatlılarda vişneli tatlı var kemalin tatlsıım ne dyorlar

ondan yaptım küçük bir borcam hafifti yendi

- - - Updated - - -

hayırlısı kuzu ya

elleine sağlık canım döktürmüşsün. Bende birtek pazar günü annemle babamı alacağım onlarda 2 kişi zaten fazla işim yok

sahil közmatiğin yoksa al istersen o kadar rahat oluyor ki patlıcan ve kırmızı biber közlemek hazırların içinde bir sürü masdde oluyor ben bu yaz bol bol alıp közleyip buzluğa atacağım

- - - Updated - - -

mutfakta uğraşamyı seviyorum ama zamanda çok önemli 🙂

o tatlı favorim çok hafif iftar sonraları yenebilecek tarzda 🙂

bende mutfağı çok seviyorum ama dediğin gibi bol vakit olacak yoksa iki ayağım bir pabuca giriyor

tmm o zaman öle denicem şık olur görüntüsü hem
bende o tatlıya kuru meyve fln çok yakıştırıyorum ama eşim malesef sade ya da muzlu yiyor

niki sağlık olsun cnm bir daha ki sefere tutar.

bende dışardan almıyorum hiç kzölenmiş şeyler
evde közmatikte közlüyorum
ya da biberleri haşlayıp yapıyorum ölede güzel oluo

bzim kızçeler 10 kg patlıcanı felan közlerler o derece yani düşün tes🙂

henüz kırmızı biber yapmadılar ama ben seviyoum arada alıyroum

bir manal yapınca patlıcan muhakkkak közlenir tabiki bir kısmıını da alıyorum şimdi cumartesi misafir var yine onlara
koacağım 🙂

günaydın kızlar

kelebek geçmiş olsun telefonunda çalınmış can sağlığı oslun başın gözün sadakası bu mübarek günde alanı allaha havale et

günaydın sahillom evt malesef çaldırdım hayrlısı artık öyle diorum 2 senedr geçen ay borcunu yeni bitrmiştik haram zıkkım olsun inşallh son günlerde hep bir aksilik anlamadım bnde hiç keyfim yok anlycan

günaydın şekerler
kelebekciğim geçmiş olsun canım ya.arkada bir kodu oluyormuş ordan bulabilirler belki öle duymuştum çalıntı numarası diye birşey

saol esencm dün savlıgıa emaıl numarasını bıldırdım suc duyurunda bulundum ifademı aldılar bakalım sonuc ne olacak o numaraya göre sınyal tespiti yapılıyormuş

günaydın kızlar kelebek canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ben miğde kanaması geçirdim bundan yaklaşık 4 sene önceydi galiba ihmal etme sakın telefon içinde üzülme rabbim vücut sağlığı versin inş.

amin pinecm inşallh daha kötüsü olmasın

kızlar buara üstüste geldi günde 8 tane hap içiorum midem için adet oldum buarada bebek çalışmalrına mecburen tedavı sürecnde ara verdk çok keyfsizm hiç bir sey yapasım yok

valla aslında yerin olcak bizim gibi teras mangalda közlücen hızlı oluyor
piratik yemeği seviyorlar ya biz o kadar yapmzdık ama şimdi alıştık sık sık yiyoruz

bende acaba bozulurmu dedim ama bozulmuyorsa iyi bari 🙂

cumartesi gelenler içinde
menü lazım biz onlarda pideli köfte yedik 🙂 mercimek çorbası ile

şimdi bende

baget var fırın poşetinde yapayım diyorum
pilavın yanına

Geri