Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sahil bnde uyuyamm da adamada yazık yani uyandırmışsıun yatmadan önce yemek yemiceksn

ikrayı bnde merk edıom o anlatsa bizde onun adına mutlu olsak hem bi nebzede olsa kafayla bn moral bulsak🙁

Kulak yıkandığı zaman sürekli istermiş derler
ama sağlık için gerekiyorsa yaptırcaksın

bende iğneden çok korkarım nişanlıydık ozaman ağlamıştım ben korkudan ağlıorum daha çok neyse eşimde gelmiş üflüyor haha o günü unutamıyorum ya hiç kıyamaz öyle bana onun üfürüğüyle geçecek değil ama dr bitirdikten sonra 5 dk üfleip durdu

Geçmi şsayfalarda yazmıştı doğum hikayesini

sen gördünmü onu

salı günü yapmıştı doğum

şimdi anneside gelmiştir 🙂

kelebek ne yapayım o durumda mecbur kımıldatıyorum ki yapmasın ama az yedircem valla horlasın alcam yastığımı başka odaya o mışıl mışıl uyudu ben safik gibi dön ora dön bura

ben bir kere yıkatmıştım ama gene tıkandı galiba ya geçen teyzem bana tansiyon ölçmeyi öğretiyordu tansiyonunu çıkardım kadının🙂 Tık tık ses gelecek diyor kulağıma yapıştırıyprum da yok tık mık ses felan çıldırttım kadıncağızı🙂

hemen geçmişe göz atıyorum
haklsın sahillom bnde uyuyamm eşimde geçenlerde bna gece çok horladınn dedi bnde sen osura osura uyurken benm horlamamı nasıl duydun dedim koptukkk sonraa herşeye şahit oluyorsun cidden evllik işte

çok ağır uykusu oluyor bazen ama yataktan çıktığımı anlıyor nasıl oluyor bilmem geldiğmidede uyuyoyr nerdeydin diyor
şöyle bir mutfak yolunda gezdim geldim diyorum o saatte ne yapılır ya wc ya su içer insan

Evet Sahil sürekli tekrarlıyor benim daha öncede kulagım yıkanmış ama çocuktum hatırlamıyorum başka şansım yok bazı kulak yapısından dolayı kirleri dışarı atamazmış ben şu anda arkamdan birisi seslense duymam o haldeyim 🙂
Huzur yurt dışında sanırım 🙂