Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tes başta yoruluyor insan sonra beğenilince o yorgunluktan eser kalmıor

kelebekciğim sağol cnm neler aldın

esencim biri narçiçeği biri grili siyahlı etek aldım,siyah blazer ceket aldım,beyaz elbise aldım,siyah ayakkabı aldım,siyah bluz aldım,saks mavisi badi aldım,biri beyaz diğeri buzmavisi iki tane kot aldım akşama eşime ağlasam yok faydası epey kızacak🙂

nickii okadr kişiye nasıl yetiştin maşallh iftar sofraları kalabalık güsel oluyor ama tek kişi için yapması çok zor.

bizde cuma günü eltimleri yemege götürdük yemekten sonra parka çıktık sonra çarşıda gezdik
cumartesi tüm gün temizlk yaptım akşam iftara gittim gece 2.30 da sahuru yaptıktandan sonra beni eve bıraktılar (eşimde bu sırada balıktan gelmiş uyuyordu)
pazar günü annemlerle köye gittik pikniğe ben orada kış için kırmızı biber közledim iftarı açtık eve geldik çarşıya çıktık kızlarla ordan parka gittik gece 12 de eve geldim sabah uyuya kalmışm güsel bir haftasonuydu

Bebegim ben aradım seni ama telefonun kapalıydı ulaşamadım ki sana tekrar tekrar çok geçmiş olsun canım benim;aldıklarınıda iyi günlerde kullan tek seferde o kadar alışveriş yapmayı özledim 🙂ben bayram için Filo'dan bir tane siyah üzerinde pudra rengi kurdela olan bir ayakkabı aldım 80 liraydı fiyatı indirim varmış 40 liraya geldi onun üzerine beyaz elbise aldım birde Kotondan 19 liraya açık mavi gömlek aldım

Bebegim ben aradım seni ama telefonun kapalıydı ulaşamadım ki sana tekrar tekrar çok geçmiş olsun canım benim;aldıklarınıda iyi günlerde kullan tek seferde o kadar alışveriş yapmayı özledim 🙂ben bayram için Filo'dan bir tane siyah üzerinde pudra rengi kurdela olan bir ayakkabı aldım 80 liraydı fiyatı indirim varmış 40 liraya geldi onun üzerine beyaz elbise aldım birde Kotondan 19 liraya açık mavi gömlek aldım

hımmm o zaman biraz geçti kırgınlıgım 🙂telefonum çaldırdım ya alamdım henüz almakta istemiom hiç.sende güle güle kullan filoda güsel indirimler oluyor bnde istanbula gittigimde girmiştim eminim çok yakışıcak.foto çekil bizde yorumlayalım🙂

Kelebegim kulak yıkama işlemi nasıl birşey?

hiç yıkatmadım tvet ancak meşakatli bir iş birde sanırım devamlı yıkatmak istiyor.ilaçlı bir sıvı veriliyor yıkama işleminde zor bir şey değil ancak canın kıymetliyse bnm gibi🙂 biraz zor sen mi yıkatacaksın

oo kelebek yıllık alış verişini yapmışşın kız iyi günlerde kullan ee çalışıyoruz o kadarda olsun 🙂

- - - Updated - - -

ben öyle birden aldığımda eşimede alıyorum gömlek felan 🙂
o bakarken ederekn unutuyor zaten beni

Kelebegim canım çok kıymetlidir benim aslında şöyle bir durum yaşıyorum hiç de anlamıyorum mesela 3 kere kolumu kırdım hiç agrı hissetmedim ya da çok şiddetli baş agrısı yaşarım ama yinede günlük hayatıma devam ederim ama bu tarz işlemlerde çok korkuyorum doktora gittik erkek arkadasımla birlikte muayene etti ayakta bile duramazsın igne yapmam lazım dedi ben aglama krizine girdim ama sonrada ignede tek bir acı hissetmedim şimdi yarın yıkama işlemi yapılacak erkek arkadasım götürecek yine aglarım 🙂
Sahilin dedigi taktik çok iyi bende mutlaka birşeyler alırım

Ay nasıl uyku bastırdı anlatamam

gecede eşim horladı durdu burnuna ağzına dokunuyorum hııı aşkımmm deyip tekrar hor hor ay hiç sevmiorum horlama işini dedim ya uyuyamıyorum ne odlu hiç horlamazdın çok yedin ondan oldu dedim

oo kelebek yıllık alış verişini yapmışşın kız iyi günlerde kullan ee çalışıyoruz o kadarda olsun 🙂

- - - Updated - - -

ben öyle birden aldığımda eşimede alıyorum gömlek felan 🙂
o bakarken ederekn unutuyor zaten beni

sahil süper taktikk vla çok fenasın 🙂bundan sonra bnde öyle yapıcam eşime cuma günü süpriz gömlek aldım eve gittim bna kızarak kapıyı açtı nerde kaldın dedii telefonumda olmayınca merak etmiş hediye paketini gösterdm gülüyor nasıl sevindi akşamda geri kalan ihtiyaçlarlını aldık birdakine senndediğin gibi yapacagım

Kelebegim canım çok kıymetlidir benim aslında şöyle bir durum yaşıyorum hiç de anlamıyorum mesela 3 kere kolumu kırdım hiç agrı hissetmedim ya da çok şiddetli baş agrısı yaşarım ama yinede günlük hayatıma devam ederim ama bu tarz işlemlerde çok korkuyorum doktora gittik erkek arkadasımla birlikte muayene etti ayakta bile duramazsın igne yapmam lazım dedi ben aglama krizine girdim ama sonrada ignede tek bir acı hissetmedim şimdi yarın yıkama işlemi yapılacak erkek arkadasım götürecek yine aglarım 🙂
Sahilin dedigi taktik çok iyi bende mutlaka birşeyler alırım

geçmiş olsun kuzum kıyamm ben sana zaten iki sıkımlık canın var nasıl dayanıcaksın burda olsan seni güselce muayene ettirr bakardım 🙂 yıkamadan çok korkma ama nedense halk arasnda iyi değil diyorlar tıbbı olarak tam bnde bilmiyorum inşallh iyi olur bitanem

Geri