slm söylei eşim meraklı nuamrasdı kayıtlı ama niianlısından mı aradı eşim açtı kız şaşırdı çok üzüldü ya ben pazar odluğunu unuttum aa dedim olurmu öyle şey benim meraklı kocam öyle arada açar telefonları 🙂
kızlar alınmayın valla emi kontor almadım alsamda ancak eksilerimi tamamlıyor
yine yok yine yok
buranında telini kestiler
sinir oldum teli kesik iş yeri olurmu yaaa
kızlar giderken birşeymi oluştuda cvp vermio peki
arama sende sahil o zaman kaç kere aramışsın mesaj at cvp vermezse ne yapalım
birde kayınvalden gerçekten çok ilginç huyları var
biraz gösterişide sevio herhalde anlattıklarından yola çıkarak sölüorum yanılıyorda olabilirim
en şanslınız benim aslında kızlar
başta şansızlıklar yaşasamda sonradan çook işime yaradı
valla benimki birkere sürtüşmemizde dedi. benim gibi kaynana bulamazsın kıymetimi bil çok şanslısın sen dedi 🙂
ben bayramlardan nefret ediyorum artık. bundan öncesi temizlikle geçiyordu hep. ilkkez okadar detaylı yapmıcam.
bayram boyuncada giden gelen eksik olmuyor gelene masa ser gidene masa ser. ikramlıklar hazırlıyorum ayrıca ama gelen misafirlerimizi onlarla göndermiyoruz. her gelene gidene illaki sofra kuruyoruz yemek yedirtiyoruz. hayatta yemek yedirtmeden kimseyi bırakmıyor ikramlıklar olmazmış.
3 günüm öyle geçiyor ondan sonrada bayramın pisliğini temizle dur şıpıdık 🙁
kızlar giderken birşeymi oluştuda cvp vermio peki
arama sende sahil o zaman kaç kere aramışsın mesaj at cvp vermezse ne yapalım
birde kayınvalden gerçekten çok ilginç huyları var
biraz gösterişide sevio herhalde anlattıklarından yola çıkarak sölüorum yanılıyorda olabilirim
en şanslınız benim aslında kızlar
başta şansızlıklar yaşasamda sonradan çook işime yaradı
sahilciğim normal telden konuştum mu ben aradım sanıolar
halbuki eşim arıo mesela diemiyorumda burdan arama beni die
ama konuşrken çile çekiom resmen
herşeye bakıolar cins cins
Sende az kendin ayır zaman ya valla bizede kimse gelmiyor
aşağısı olduğu için sürekli gelen giden öpmeyide sevmiyorum
şimdi birde milletin içinde bebek yokmu olmuyormu gibi gerksiz sinirlenmeler olacaktır ay bir günü kendime istiyorum zaten 3 günüde kardeşim için gidersek o telaşe olur 🙂
valla benimki birkere sürtüşmemizde dedi. benim gibi kaynana bulamazsın kıymetimi bil çok şanslısın sen dedi 🙂
ben bayramlardan nefret ediyorum artık. bundan öncesi temizlikle geçiyordu hep. ilkkez okadar detaylı yapmıcam.
bayram boyuncada giden gelen eksik olmuyor gelene masa ser gidene masa ser. ikramlıklar hazırlıyorum ayrıca ama gelen misafirlerimizi onlarla göndermiyoruz. her gelene gidene illaki sofra kuruyoruz yemek yedirtiyoruz. hayatta yemek yedirtmeden kimseyi bırakmıyor ikramlıklar olmazmış.
3 günüm öyle geçiyor ondan sonrada bayramın pisliğini temizle dur şıpıdık 🙁
cnm bayramda herkese yemek ikram edilmez ki
çikolata kahve kolonya tamamdır
abartıo yani
ayyy bütün hepsi aynı şeyi dio demekki
benimkidedemişti sen benim gibi kaynanayı bulamazsın
hiçbirşeyine karışmadım kıymetimi bil çok şanslısın demişti allahtan şanslıyım şansız olsam ne olcaktı bilmiorum
hepsi aynı topun kumaşı ne diyim ki
Ay seninde iş yeri kaynana gibi esen millet evde çeker sen işte oluyor ya işte ne yapcan aynen gösterişi çok sever huylarıda var tabiki ama eşimin yanında öylr o yo bu yok demez geçen eşim süpürge yapmış yapmasının tek sebebi ben başladımmı akşama kadar bırakmıyorum oda sinir oluyor otue az iki muhabbet edelim haliyle kendi süpürüyor iki oda altı üstü tabi kaynanamınkde arada kaynıyor oğlundan isteyebiliyor
geçen annemler geld iyemeğe yazdımmı hiç hatalmıyorum sahil çalışıyorsun sıcakalrsa zor olyordur felan
ay ordan zıpladı dediki eşim için sağolsun her iki katıda süpürge yaptı toz aldı a nasıl sevndim ya ne alaka sen milletin içnide özellikle babam öyle konularaç ok takıntılı hani sen ne yapmazsın der gibisinden eşim annesine ters ters baktı sonra kızçe bana baktı demi kızım eee evin erkeği cumartei çalışınca ev işi ona kalıyor al sana kapak hıhhhhhhhhhh