Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar eşim sahura kalktı gece
annemlede konuşmuştuk tutsam mı fln die
o da dedi tutma başın dönüo oralarda düşersin bozulursa daha günah
eşimde öle dedi kafam karıştı
sonra sahurda kalksam mı kalkmasam mı düşündüm uykuya dalmışımın o ara eşimin yatışını duydum sabah kalktım niyet etsem mi acaba dedim sonra yine korktum
çok pişmanım keşke tutsaydım

- - - Updated - - -

kızlar eşim sahura kalktı gece
annemlede konuşmuştuk tutsam mı fln die
o da dedi tutma başın dönüo oralarda düşersin bozulursa daha günah
eşimde öle dedi kafam karıştı
sonra sahurda kalksam mı kalkmasam mı düşündüm uykuya dalmışımın o ara eşimin yatışını duydum sabah kalktım niyet etsem mi acaba dedim sonra yine korktum
çok pişmanım keşke tutsaydım

günaydın kızlarrr aaaa kafa kız seni
dizime yatırıp popona popona vurucm nerdesin sen

kafa nerdesin sennnnnnnnn

huh kafa nerdesin günaydın

- - - Updated - - -

AYNEN BU KADAR MI TATLI OLUR UYKU YA BAYILCAM RESMEN İÇİM GEÇİOR GÖZÜM KAPANIYOR OHHHH

burdayım kızlarrrrr..biraz kafamı toparlamam gerekiyordu..tam bi bunalım havasındaydım..canım hiç kimseyle konuşmak istemiyordu inanın..

lütfen kusura bakmayın..

bugün Kadir Gecesi..hepinizin kandili mübarek olsun..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..

banada dua edin bu gece olur kızlar

bu arada biraz eskileri okudum...

nikiii inşallah bi dahaki ay olur canım seni bekletmez çok bebeğin 🙂

tesss sende annenleri almışsın canım iyi yapmışsın abinleri almamaklar..birde seni tebrik ediyorum kuzuuuu tek başına sahur yapmak zordur ama maşallahın var 🙂

esencimm senin sofranda çok hoş baktım 🙂

sahiloooo kayınvalidene yine ayar oldum heeee zaten bu ara sinirliyim dalcak birini arıyorum hahaha kendi evini göstersin ne taktı senin eve bu kadar hayret..

bende bi değişiklik yok kızlar...bu cumartei kayınvalidemlere gidiyoruz bayram için,pazarteside geri dönücez..

kendime bi kaç kıyafet aldım bende..kayınvalideme bişey almak için vaktim yok..birde hani kayınvalideme filan çikolata götürüyoruz ya..eşime dedim istersen ablana alabiliriz diye..oda boşiver gerek yok dedi..

aman şimdi bide alsak her bayram beklicek zaten herşeyi gözüme batıyo biliyorsunuz...

Geri