Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sorma kafa arada adet sancısı tutuyor işte ne yapcan ne evmiş be

aman hiç sorma yaaa heralde gösterip millete hava yapmayamı çalışıyordur nedir. 🙂

sağol kafa 93 yaşında oruçta tuttu midesinde problem varmış işte solunumu felan etkilemiş zaten gitmeye can atıyordu 🙂

Hay Allah senide güldürsün hahaha demek gitmeye can atıyordu he hahaha

bende bayramda senin dibinden ayrılmak istemez diye düşünmüştüm hahaha

bu arada biraz eskileri okudum...

nikiii inşallah bi dahaki ay olur canım seni bekletmez çok bebeğin 🙂

tesss sende annenleri almışsın canım iyi yapmışsın abinleri almamaklar..birde seni tebrik ediyorum kuzuuuu tek başına sahur yapmak zordur ama maşallahın var 🙂

esencimm senin sofranda çok hoş baktım 🙂

sahiloooo kayınvalidene yine ayar oldum heeee zaten bu ara sinirliyim dalcak birini arıyorum hahaha kendi evini göstersin ne taktı senin eve bu kadar hayret..

bende bi değişiklik yok kızlar...bu cumartei kayınvalidemlere gidiyoruz bayram için,pazarteside geri dönücez..

kendime bi kaç kıyafet aldım bende..kayınvalideme bişey almak için vaktim yok..birde hani kayınvalideme filan çikolata götürüyoruz ya..eşime dedim istersen ablana alabiliriz diye..oda boşiver gerek yok dedi..

aman şimdi bide alsak her bayram beklicek zaten herşeyi gözüme batıyo biliyorsunuz...

Sen küsüp gitmede kafanı dinleyebilirsin o kadarına izin var canım😛 Bende kalkamam diyordum ama her akşam kalkıp atıştırıp yatıyorum ya gözlerim bile açılmıyor ama olsun🙂 Genelde kalan yemekleri ısıtıp yiyorum zaten. Eşimde sabah kendi kalkıp kahvaltısını hazırlıyor bu ramazan ayrı düştük. Hepiniz için dua edeceğim tabiki canım

Sen küsüp gitmede kafanı dinleyebilirsin o kadarına izin var canım😛 Bende kalkamam diyordum ama her akşam kalkıp atıştırıp yatıyorum ya gözlerim bile açılmıyor ama olsun🙂 Genelde kalan yemekleri ısıtıp yiyorum zaten. Eşimde sabah kendi kalkıp kahvaltısını hazırlıyor bu ramazan ayrı düştük. Hepiniz için dua edeceğim tabiki canım

yok canım neden küsüp gideyim zor zamanlar geçiriyorum gerçektende malesef 🙁

olsun bayramda buluşursunuz artıkın 😀 ya birde yemekten sonra hiç bişeye fırsat olmuyo dimi kızlar hahaha

hiç belli olmaz ama eşim giderse haliyle bende giderim

aman sen niye gidiceksin kuzu senin annenler burda..gitcekse kendi gitsin seni ne diye peşinden sürüklüyo

benim de dedem geçen sene rahmetli oldu eşim hiç demedi yada kızçeler kızım git sende annenlerle baş sağlığo dile uzak yer değil
ank-ara daha bir aylık evli bile değildim doğru dürüst çekinirim hiç düşünmemişlerdi kendi dedeleri uykuları kaçıyor
annemlerde gelemene gerek yo kdedi ama onlarında söylemsi icap ederdi herkesin herşeyi kendine bu asla değişmez

muhtemelen gitmem

benim de dedem geçen sene rahmetli oldu eşim hiç demedi yada kızçeler kızım git sende annenlerle baş sağlığo dile uzak yer değil
ank-ara daha bir aylık evli bile değildim doğru dürüst çekinirim hiç düşünmemişlerdi kendi dedeleri uykuları kaçıyor
annemlerde gelemene gerek yo kdedi ama onlarında söylemsi icap ederdi herkesin herşeyi kendine bu asla değişmez

muhtemelen gitmem

ay varya şuan gerçekten çok sinirlendim..gitme sahilcim.. senin dedene gidilmediyse sende oraya gitmek zorunda değilsin..

annenlerden ayrı bayram geçirmemek seninde hakkın..onlar nereye gidiyorsa gitsinler..ayrıca eşine niye gidiyormuş kaynın yokmu alsın onunla gitsin..böyle adaletsizlikmi olur ya

yok canım neden küsüp gideyim zor zamanlar geçiriyorum gerçektende malesef 🙁

olsun bayramda buluşursunuz artıkın 😀 ya birde yemekten sonra hiç bişeye fırsat olmuyo dimi kızlar hahaha

aman sen niye gidiceksin kuzu senin annenler burda..gitcekse kendi gitsin seni ne diye peşinden sürüklüyo
hayırdır canım bilmediğimiz şeyler mi oldu anlatmak ister misin?

Geri