akşam iki camı sildim perdelei ıkanıp ütü takıldı çok avare ya yok sateni ayrı kanatları fonları ayrı tülleri ayrı e birde bakıyorsun bitince makina hemen kırışmasın diye çıkartıyoeusun
kütük gibiyim annemde aradı ee bacağım ağırıyor silemiyorum ee ben nasıl geleyim ki ramazanlı iş sonrası yarın baakayım uğrarım olamzsa bir saatlik ver yaptır birine 50 tl ihtayı olan biri yapsın
diyoum onuda istemiyor offffff valla iki arada derede kalıyoruz
hergün dışardayız ne yaapcağız ille alınıyor yani başka masrafımız olmuyor gidip restarontlarda yemek yemiz içmiyoruz lüxe kaçmıyoruz alt üsttü alış veriş oda zaten normal bir bayanın kuafründen bilmem neyinden olan paraya denk geliyor
ben hemen matematiksel orantı yaparım
kuaföre gitsem 75 tl diyorum boya kesim evde boyadım tasarruf aptım diyorum bu akşam alış veri şolu gözüküyor diyorum tamam gideriz dedi ama çok kalabalık ve yorgunum ya
ses verin o zaman yahu benm son günüm 10 gün yokum özlücem sizi beeee🙂
nicki bende çanta ayakkabı severm iyi yapmışssın sefan olsun çalışıos edios o kadr olsun herşeyin hesabını harfı harfıne verecek değilim eşime eşek gibi çalış eve git evde çalış bnde alıom begndıgım seylerı sevıom 🙂
sahill temzlk bıtmış hamarat hatunsun vla.birde ben senn alısverıs taktıgıne bayıldım zaten bnde sıkışınca öyle yapacagım heee😀
ben buara hiç bir şeyin hesabını vermıom çekemiom çünkü kafa derler buna iş ev gına geldi he rakşam annemlerle arkd.parka gidıom eşimde nöbetçi oluyor zaten dün akşam kızdı bnde kapatıverdm teli onu haber et bunu haber et ben sıkılıom öyle şeylerden bazen cidden bunalıyorum heleki şu yogunlukta sıcaklarda calısıp tatile bile cıkamamş oldugum için iyice geriliyom
hergün dışardayız ne yaapcağız ille alınıyor yani başka masrafımız olmuyor gidip restarontlarda yemek yemiz içmiyoruz lüxe kaçmıyoruz alt üsttü alış veriş oda zaten normal bir bayanın kuafründen bilmem neyinden olan paraya denk geliyor
ben hemen matematiksel orantı yaparım
kuaföre gitsem 75 tl diyorum boya kesim evde boyadım tasarruf aptım diyorum bu akşam alış veri şolu gözüküyor diyorum tamam gideriz dedi ama çok kalabalık ve yorgunum ya
al bndende o kadar bizde ayda yılda bir gidios gidersek yemege alışksanlık işte üstelk bayanlar daha dikkt ediyor bakımnıa hayliyle normal bncede dün borc yatrmaya cıktım eelimdeki parayla yazarak heryere gittim yatırdım ha sana ha bana bize bir şey kalmadı hesabımıda bılırım bnde