Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bir iki söylemezsen alışır😀 en alışmadım hiç bir şey alırken sormam ancak param yoksa gider söylerim :D:D

yok canım ben almıyım 🙂

herşey karşılıklı oluyo dediğim gibi..ben biraz takıntılı bi insanım bu sefer oda bana sormadan bişeyler yaparsa çok üzülür kahrolurum :D:D

eeee koskoca 7 yıl geçirdik herşeye onunla alıştıgım için herşeyi mutlaka sorarım 🙂

Kızlar biberleri salata yapar gibi kesiyorum ama daha iri iri tabi minnak değil
sonra onları kurutuyorum
buzdolabı poşetine koyup kuru bir yerde saklıyorum
kafa onları haşlayıp süzüp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyrm
konyada çok yapılıomuş
kızce taaaa ne zamanlar yapıp getimişti çok beğenmiştim
şimdi bende yapıorum ona kalmadım
dolmalık biber kuruttum
az kuruttum ama 10 taneyi geçmez denemeydi
patlıcan kuruttum
ama o minik biberler çok güzel oluo sonra haşlayıp kızartanda oluyormuş ama kızartma hiç denemedim

Kafa kız sana sormadan eşin tişort alsa kızarmısın ne kadar küçük şeylere kızıyorsun 🙂 gerçi eşimde bna sormadan asla almaz benim zevkimede güvenir mutlaka begense bile bna sorar ben begnmezsem almaz ama ben alışmadım buna genelde sormam🙂

kimsede ses yok bugün

Ben ikinizin ortasındayım ne sorarım nede sormam🙂 Çünkü onsuz zamanlarımda zaten işteyim bir pazar günü var alışveriş yapacağım ondada eşim yanımda oluyor zaten🙂

Kafa kız sana sormadan eşin tişort alsa kızarmısın ne kadar küçük şeylere kızıyorsun 🙂 gerçi eşimde bna sormadan asla almaz benim zevkimede güvenir mutlaka begense bile bna sorar ben begnmezsem almaz ama ben alışmadım buna genelde sormam🙂

kimsede ses yok bugün

kızmam canım çünkü eşim böyle bişey yapmaz :D:D tek başına alışverişe çıkmaz..ertesi gün giyeceği şeyi bile bana sormadan giymez 🙂

ya aslında çok ufak şeyleri bende sormam ama eşime bu ayakkabı konusuna takıntılı :D:D şimdi evde görse direk bayılabilir diye önceden haber verdim hahaha

ya tabiki mesela ben annemle filan çarşıya gittiğimde her dakika onu arayıp sormuyorum ama alışverişe gittiğimi ve bişeyler alıcagımı biliyo 😀
biz o ynden şanslıyız annemle ne zaman çıksam illa bişiy alırım
o da bunu bilir
ama o bensizçarşıya hiç çıkmadığına hem benle almak zorunda kalıoo

eve gdince askerliğim çok benim yaw
dolapta kurabie hamurum var onu hazırlayıp dolaba atıcam
çanta hazırlıcam
markete gidicem
gelcem ağda yapcam
oooo

Sahil tes nick nerdesnz yahu gelmezsenz bnde cıkıcam offf ya

biz burdayız ya nereye gidiyon bakayım 🙂

- - - Updated - - -