Kafa Hamiş Melek 23 Ağustos 2012 #33.924 goooddddd morrrningggggg 🙂 başım ağrıyo uykusuzum ya bugün yarın olaydı ne olurdu 😕
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ağustos 2012 #33.925 günaydın kızlar elektrikler yoktu ayar oldum 🙂 sabah sabah
esennruzgar Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2012 #33.928 ayy banada tersim döndü iyice ama uyumaya çokk ihtiyacım var eve gidince bir sürü iş beni bekler onlarda aklımda düşünüp düşünüp duruyorum 😀
ayy banada tersim döndü iyice ama uyumaya çokk ihtiyacım var eve gidince bir sürü iş beni bekler onlarda aklımda düşünüp düşünüp duruyorum 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ağustos 2012 #33.929 ikranın beebişi ne kadar şeker maşallah ikrayada benzettim biraz 🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2012 #33.930 evet ya o dudaklar nasıl öle eşimede gösterdim faceden dudaklarına bak şunun dio😀 maşallahhh valla bende ikraya benzettim Rabbim bizlerede göstersin inşalallah
evet ya o dudaklar nasıl öle eşimede gösterdim faceden dudaklarına bak şunun dio😀 maşallahhh valla bende ikraya benzettim Rabbim bizlerede göstersin inşalallah