nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğrumu duydum kuzum benn
ayyyy nasıl sevindimmmm anlatamam valla çok heycanlandım hee
Çer-kez-köy Ço-r-lu-ya 5 dakika balım minibüsler çalışıo
bura gelince rahat rahat görüşürüz
çok sevndim sizin adınıza tatlım kendi adımada sevindim 😀DDDd
- - - Updated - - -
bu arada günaydın kızlar heycan yaptım sölemeyi unuttum
nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğrumu duydum kuzum benn
ayyyy nasıl sevindimmmm anlatamam valla çok heycanlandım hee
Çer-kez-köy Ço-r-lu-ya 5 dakika balım minibüsler çalışıo
bura gelince rahat rahat görüşürüz
çok sevndim sizin adınıza tatlım kendi adımada sevindim 😀DDDd
- - - Updated - - -
bu arada günaydın kızlar heycan yaptım sölemeyi unuttum
evetttt kuzuu doğruu duydunnnnnnnnn geliyorum yanınaaaaaaaaaa ne kadar uzak olacağız peki🙂) seninle. eşim dedi yeri hemen sen aklıma geldimm ahhha zeynooooooooooo dedimm telin olsa arayacaktım hemen🙂)
kafaaa bencede tam batıya çıktık iş konusunda tereddütüm yok deneyiyim var allaha şükürr bulurum.sağolun kuzucuklarım yaa
günaydın tes
aynen cnm çalışmak isteyene iş çok buralarda
tabe paraları büyük şehire göre az ama yaşam şartları farklı
kiralar uygun
hayat ucuz buralarda
kızlarrrrr günaydınnnnn
güzel haberlerle geldim🙂) biraz şaşıracaksınız ama bennn çok sevinçliyim belli olmasaydı yazmayacaktım bir haber bekliyorduk aslında 1 hafta önce belli olacaktı ama anca dün açıklanabildi🙂) akşam saatlerinde eşimin telefonuyla sevinçlere boğuldummm haber edemedim size veeeeeeeeeee tayi-nimizz TEKİR-DAĞ/ÇERKEZ-KÖYE çıktııııııı buralardan gidiyoruz artık zaten eşim geçici görevle kalıyordu burda herhan herşey olabilir diye ta-yin istedik bizde bende artık yoruldum biraz dinlenip oralarda iş bulurum.zaten annemlerde taşınıyor burdan kimseler kalmayacak, bizi bağlayan birşey kalmadı başka şehir başka yaşam bizi bekliyor🙂 10 yıl orda olacağızz zeynooooooooooooo bekle beni geliyorummmmmmmmm 1-ay sonraaaa
aa hadi hayırlı olsun canım göünüz aydın inşallah ordada hemen vasıflarına uygun iş bulursun keşke buraya gelseydiniz ya🙂 Yinede güzel yer çıkmış artık esenin tatlı kurabiyelerinden bol bol yersin🙂 annenler nereye gidiyor
cnm ben eşimede sölerim ev ararız tararız sizde gelirsiniz birlikte de bakarız
telimi özelden yazıcam sana
yani 5 10 dakika mesafemiz var minibüsler var oraya giden biniosun hoop oradasın biniosun hoop burdasın her zaman görüşebilecek mesafede
aa hadi hayırlı olsun canım göünüz aydın inşallah ordada hemen vasıflarına uygun iş bulursun keşke buraya gelseydiniz ya🙂 Yinede güzel yer çıkmış artık esenin tatlı kurabiyelerinden bol bol yersin🙂 annenler nereye gidiyor
nikooooooooooo çok sevindiğmii söyleyemem tamam mı biz burayı hayal ediyorduk hıh sana ama
bir yöndende sevindim kocanın memleketine felan çıkmadı en azından yüne aynı bölge altındayız marmara
hayırlısı olsun zaten kardeşinde evlencek git evde az rahat et senelerdir çalıştın bebek olunca annen çıkar gelir zaten rahat rahat bakarsın dün konuştuk bu konuu hislerim demekki malüm olmuş