Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ikra huhu kardeşimi sözlüceğizzzzzz anacım askerlik bitti evlenmesi kalmıştı erken ama işte kız sıkıştırıyor

Hadi yaa, aynı bizim gelin hee.
Geçenlerde diyormuşki, yine olsa yine kaçarım 🙂
Bu gençlere noldu bilmem, 20 yaşında kuzenim var, kaptırmış gönlünü birine ki kendisi çok ağırdır.
Ben dahil hiç kimse tasvip etmiyor aileden dolayı ama buradayken sık sık görüşüyorlardı.
İnşaAllah hepsi evlerinde iyi olur, ben 20 yaşımda çalışma derdindeydim, bunların derdine bak, kızıyorum bazen, sanki karı yada koca kaçıyor...

Bırak işi gücü sende iki muhabettin gözüne veremedikkkkk

aaaa

- - - Updated - - -

SORMA YA ANASI DERKİ KIZIN BU SENE GÖTÜRCEKMİSİNİZ ANNEM ŞOK OLDU YOK İSTEMİYORUM DEDİ ANNEMDE 🙂 HAHAHA

Yuhhh anamm, bizimkilerde kardeşimin üzerine çok düşüyor.
Allah'tan annemin hoşuna gidiyor, kıskanç bir anne olsa nolur bilmiyorum.
Yanarım yanarımda şöyle ilgili bir kayınvalidem olmadı ona yanarım.
Herşeyi kendimiz yaptık, hiçte destek görmedik, şimdi annemde gelinin anneside fır dönüyor düğün için, hey gidi heeyy...

Kız askerden geldi zoru vardı bir haftasına işe girdi

ya kardeşime kalsa abla evlenmem ama başkasına gitsin istemiyorum isteeni varmış kızın gelen giden doğulu ya hep erken gitmişler ablaları felan bunuda istemeye gelenler oluyormuş niye istemiyorsun o kadr insan geldi sevdiğmi var demiş madem var gelsin istesin bizde diyelim ki verdik 🙂
zaten herşeyi babam yaapcak durumlarıda yok
kız beni böyle kabul edin benim bişeyim yok diyor zaten

valla biz çalıştık ettik erkek olası gelyior insanın
kardeşmi daha iki maaşını kenera koyamadı işte başa gelince yapılacak illle razı olmayak yapılıyor çok erken ama işte durumlar ortada ordan beri sıkıştırılıyor kardeşim allahtan ev var kira ödemeyecek asgari ile geçinsin ama evlerimiz yıkılcak kiraya gidilecek o zaman ne halt yiyecek bilmiyruz yine babam destekler babama güvenerek yapıyor şuan bildiğin çocuk ya
21 yaşında erkeği düşün
valla ben kızken o yaşta ünü okuyorum o konser senin bu konser benim ark geziyordum puhaaaaa evlenmek aklımın ucunda yoktu

Geri