Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aaaaaaaa kuzummm çok sevinirimm geleceğiz eşimle ev bulmaya haber ederim sizedeee sağolunn yardımlarınıza çok seviniriz kuzumm ulaşım iyiymiş yakınız ohhhh

kuzu aylardırr psikolojik baya durgundumm kesinleşsin diyee o yüzden sizide sıkmak istemedim mutluluğu beraber paylaşalım diye bekledim allahımaaaaaaa binlerce kez şükürr bugünleride gördüm baya ağladım dün hiç olmazsa senelerce yerimiz yurdumuz bellii

nikicim ama bak çok kafaya takmışsın yer etmiş içine resmen..sen neden bu kadar stres yaptınki istemediğiniz bi yere çıkar diyemi ?

ama bak ne güzel gönlünüze göre olmuş işte kuzu 🙂 ilk tercihiniz nereydi sormama bile gerek yok kesin benim buradır

kuzu 10 tercih yaptık ama başka yere de atama oluyormuş ihtiyaca göre ondan üzüldüm ben.ilk tercih iz-mir ,3.tercih iz-mitti kuzum🙂) 4-5-7.tercihler bursa-ydı sahilcanaaa ve tesssssssss e süprizz yapayım diyordum hepinizin olduğu yerleri yazmıştık

anaaaa gerçekten varya tercihler süpermiş kuzuuuuu 😀 bi dahaki tayininizde ben bekliyorum o zamannnnn 🙂

çok sevindim nikiii gerçektendeeee