Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cnm ben eşimede sölerim ev ararız tararız sizde gelirsiniz birlikte de bakarız
telimi özelden yazıcam sana
yani 5 10 dakika mesafemiz var minibüsler var oraya giden biniosun hoop oradasın biniosun hoop burdasın her zaman görüşebilecek mesafede

aaaaaaaa kuzummm çok sevinirimm geleceğiz eşimle ev bulmaya haber ederim sizedeee sağolunn yardımlarınıza çok seviniriz kuzumm ulaşım iyiymiş yakınız ohhhh

tabi cnm telimi yazdım bak ne zaman istersen ara
sormak istediğim birşey olur yardımcı olurum yane
ev kolay halledilir o
eşimin iş yerinden tanıdıklarınada söleriz belki bilen olur olmazsada gider bakıveririz

nikooooooooooo çok sevindiğmii söyleyemem tamam mı biz burayı hayal ediyorduk hıh sana ama

bir yöndende sevindim kocanın memleketine felan çıkmadı en azından yüne aynı bölge altındayız marmara hahaha

hayırlısı olsun zaten kardeşinde evlencek git evde az rahat et senelerdir çalıştın bebek olunca annen çıkar gelir zaten rahat rahat bakarsın dün konuştuk bu konuu hislerim demekki malüm olmuş

kuzu aylardırr psikolojik baya durgundumm kesinleşsin diyee o yüzden sizide sıkmak istemedim mutluluğu beraber paylaşalım diye bekledim allahımaaaaaaa binlerce kez şükürr bugünleride gördüm baya ağladım dün :18: hiç olmazsa senelerce yerimiz yurdumuz bellii

kuzu aylardırr psikolojik baya durgundumm kesinleşsin diyee o yüzden sizide sıkmak istemedim mutluluğu beraber paylaşalım diye bekledim allahımaaaaaaa binlerce kez şükürr bugünleride gördüm baya ağladım dün :18: hiç olmazsa senelerce yerimiz yurdumuz bellii

nikicim ama bak çok kafaya takmışsın yer etmiş içine resmen..sen neden bu kadar stres yaptınki istemediğiniz bi yere çıkar diyemi ?

ama bak ne güzel gönlünüze göre olmuş işte kuzu 🙂 ilk tercihiniz nereydi sormama bile gerek yok kesin benim buradır :D:D

nikicim ama bak çok kafaya takmışsın yer etmiş içine resmen..sen neden bu kadar stres yaptınki istemediğiniz bi yere çıkar diyemi ?

ama bak ne güzel gönlünüze göre olmuş işte kuzu 🙂 ilk tercihiniz nereydi sormama bile gerek yok kesin benim buradır :D:D

kuzu 10 tercih yaptık ama başka yere de atama oluyormuş ihtiyaca göre ondan üzüldüm ben.ilk tercih iz-mir ,3.tercih iz-mitti kuzum🙂) 4-5-7.tercihler bursa-ydı sahilcanaaa ve tesssssssss e süprizz yapayım diyordum hepinizin olduğu yerleri yazmıştık :asigim:

kuzu 10 tercih yaptık ama başka yere de atama oluyormuş ihtiyaca göre ondan üzüldüm ben.ilk tercih iz-mir ,3.tercih iz-mitti kuzum🙂) 4-5-7.tercihler bursa-ydı sahilcanaaa ve tesssssssss e süprizz yapayım diyordum hepinizin olduğu yerleri yazmıştık :asigim:

anaaaa gerçekten varya tercihler süpermiş kuzuuuuu 😀 bi dahaki tayininizde ben bekliyorum o zamannnnn 🙂

çok sevindim nikiii gerçektendeeee

Geri