sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Eylül 2012 #34.241 ikranurr' Alıntı: slm kızlaar, esencim ben geldim 🙂 nasılsın canım - - - updated - - - sahilom trt1'i izleyebiliyorsan hamilelikten bahsediliyor, seviyorum bu programı... Genişletmek için tıkla ... canlı izleniyormu bakayım 🙂
ikranurr' Alıntı: slm kızlaar, esencim ben geldim 🙂 nasılsın canım - - - updated - - - sahilom trt1'i izleyebiliyorsan hamilelikten bahsediliyor, seviyorum bu programı... Genişletmek için tıkla ... canlı izleniyormu bakayım 🙂
Kafa Hamiş Melek 4 Eylül 2012 #34.243 günaydın kızlarrrr bu hafta sınavım var ona bakıyorum bu ara yogunum haberiniz olaaaaa
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Eylül 2012 #34.244 Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrrr bu hafta sınavım var ona bakıyorum bu ara yogunum haberiniz olaaaaa Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canım şimdiden başarılar diliyorum
Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrrr bu hafta sınavım var ona bakıyorum bu ara yogunum haberiniz olaaaaa Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canım şimdiden başarılar diliyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Eylül 2012 #34.246 kafa allah yardımcun olsun geçersin muhakkak yaaprsın güveniyoruzzzz sana
Kafa Hamiş Melek 4 Eylül 2012 #34.247 sahile uzan' Alıntı: kafa allah yardımcun olsun geçersin muhakkak yaaprsın güveniyoruzzzz sana Genişletmek için tıkla ... ben pek güvenemiyorum sahil ama yapcaz bişeyler artıkın inşallah kızlarrr tes ve sahillllll sizin orda bi göl varya hani çok meşhurrrr orası size yakınmı 🙂
sahile uzan' Alıntı: kafa allah yardımcun olsun geçersin muhakkak yaaprsın güveniyoruzzzz sana Genişletmek için tıkla ... ben pek güvenemiyorum sahil ama yapcaz bişeyler artıkın inşallah kızlarrr tes ve sahillllll sizin orda bi göl varya hani çok meşhurrrr orası size yakınmı 🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 4 Eylül 2012 #34.248 selam kızlar ikracığım görmedim canım sahil nasılsın bebiş nasıl ağrın sancın bulantın varmı kafa kolay gelsin tatlım
selam kızlar ikracığım görmedim canım sahil nasılsın bebiş nasıl ağrın sancın bulantın varmı kafa kolay gelsin tatlım
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Eylül 2012 #34.249 Kafa' Alıntı: ben pek güvenemiyorum sahil ama yapcaz bişeyler artıkın inşallah kızlarrr tes ve sahillllll sizin orda bi göl varya hani çok meşhurrrr orası size yakınmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne gölü ha az ipucu ver şimdi hiç aklıma glmiyor
Kafa' Alıntı: ben pek güvenemiyorum sahil ama yapcaz bişeyler artıkın inşallah kızlarrr tes ve sahillllll sizin orda bi göl varya hani çok meşhurrrr orası size yakınmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne gölü ha az ipucu ver şimdi hiç aklıma glmiyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Eylül 2012 #34.250 esennruzgar' Alıntı: selam kızlar ikracığım görmedim canım sahil nasılsın bebiş nasıl ağrın sancın bulantın varmı kafa kolay gelsin tatlım Genişletmek için tıkla ... esen huhuhu yazdım gergindim felan hafta sonu anlatsanaaaaa canım belirtiler yavaş yavaş göstermeye başladı ufak ufak oluyor artık ay sonu kontrole gidicem o zamana kadar inş. iyidir mercimek inş. bir yaramazlığı yoktur hissedemiyorsun ki 🙂
esennruzgar' Alıntı: selam kızlar ikracığım görmedim canım sahil nasılsın bebiş nasıl ağrın sancın bulantın varmı kafa kolay gelsin tatlım Genişletmek için tıkla ... esen huhuhu yazdım gergindim felan hafta sonu anlatsanaaaaa canım belirtiler yavaş yavaş göstermeye başladı ufak ufak oluyor artık ay sonu kontrole gidicem o zamana kadar inş. iyidir mercimek inş. bir yaramazlığı yoktur hissedemiyorsun ki 🙂