Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu hafta ve günün ilk günaydını bizden olsun. Sabah kuşu oğlumu uyutmaya çalışırken bi bakayom dedim. Neyseki eşimin iş saaitine denk getiriyo bu bahaneyle kahvaltıda hazırlamış oluyorum. Nasılsınız şekerler. Hazır oğlum uyumuşken bende biraz kesyireyim. Öğlen gibi gelmeye çalışırım.

günaydın sizede canlar oyy minik kuzu uyutmuyormu seni yanında varmı kuzen gittilermi biri olsa rahat edersin armağan gibi

nikonun slm var artık yoğun olacak sanırım işiyle ilişkisini kesti cuma günü bugünlerde eşinin emleketinde çok çok slm söyledi hepinize

en kısa zamanda aranıza geleceğim dedi

sahılll ınanmıorum yaaaaaaaa co9k mutlu oldum hamilesinnnnn tatılde bıle aklımdaydın ama numaran yoktu arıyamadım netede gıremedım dun akşam döndükkk bu mutlu haberi duymak çok güsel olduu teyze oluomm kız yaşasınn çok sevınclıyım senn adına ne kadarlık oldu ne zaman ogrendın eşine nasıl ösöyledn ayy detayları merk edıom

sahılll ınanmıorum yaaaaaaaa co9k mutlu oldum hamilesinnnnn tatılde bıle aklımdaydın ama numaran yoktu arıyamadım netede gıremedım dun akşam döndükkk bu mutlu haberi duymak çok güsel olduu teyze oluomm kız yaşasınn çok sevınclıyım senn adına ne kadarlık oldu ne zaman ogrendın eşine nasıl ösöyledn ayy detayları merk edıom

hani demiştim YA ulaşıcam bir şekilde sana baktım facelerde yoktun
cepin kapalı çalınmştı ya sonra dedim ya iş yerinden ulaşırım bayram dönüşü o hafta yoğun olduğunu giremediğni düşündüm aradım iş yerini hahaha izinde dedi adamın biri 🙂

evet kelebekcim ya kısmet allah nasip etti bu ay ki beklentim olmamasına rağmen çok şükür heyecan şaşkınlık değişik birşeydi
eşim sevindi ağladı adamcaz sevincinden beni bıraktı anasıgile koştu ama tepkisiz kaldılar ayar oldum o gece ayacip morel motivasyonum bozuldu ağladım bir sürü en iyi güzel zamanlarımızın içine ediyorlar hep duygusuzlar 🙂 neyseki o abuk zubuk şeyleri atlattım işte perşembe günü 7 haftalık oluyoruz dr gittik düzenli olarak aylık işte eylülün 29 ikinci randevum

kasıklarım ağırıyor değişik ağrılarım oluyor aşırı uykum geliyor kafamı kaldıramıyorum şikayetlerim bunlar şimdilik

🙂 inş. darısı başına

bazen unutuyorum kendimi uzanıyorum ya farkında olmadan
çamaşır sepeti felan kaldııyorum yani bazen durumumu unutuyorum

dr herşey normal normal yaşantına devam et dedi ama insan bir acayip oluyor
🙂

hani demiştim YA ulaşıcam bir şekilde sana baktım facelerde yoktun
cepin kapalı çalınmştı ya sonra dedim ya iş yerinden ulaşırım bayram dönüşü o hafta yoğun olduğunu giremediğni düşündüm aradım iş yerini hahaha izinde dedi adamın biri 🙂

evet kelebekcim ya kısmet allah nasip etti bu ay ki beklentim olmamasına rağmen çok şükür heyecan şaşkınlık değişik birşeydi
eşim sevindi ağladı adamcaz sevincinden beni bıraktı anasıgile koştu ama tepkisiz kaldılar ayar oldum o gece ayacip morel motivasyonum bozuldu ağladım bir sürü en iyi güzel zamanlarımızın içine ediyorlar hep duygusuzlar 🙂 neyseki o abuk zubuk şeyleri atlattım işte perşembe günü 7 haftalık oluyoruz dr gittik düzenli olarak aylık işte eylülün 29 ikinci randevum

kasıklarım ağırıyor değişik ağrılarım oluyor aşırı uykum geliyor kafamı kaldıramıyorum şikayetlerim bunlar şimdilik

🙂 inş. darısı başına

bu mutlu anını kımsenn bozmasına ızın verme cok mutluyum kız bnm bıle gözlerm doldu cok ıstıyorduk konuşuyorduk bn umutluydum senden şükürler olsun kıyamam anne olmak sana cok yakışıcak sahill kız vla ağlıcam
kelebek senin tatilde güzel geçmiş fotolardan belli

çok zayıflamışın ip ince bacakların 🙂

zayıfladım da göbek oldugu gıbı duruyor be sahill hahaha onuda bluzlarla ıdare edıos işte🙂iznimi 1 hafta uzattım ben ilk 1 hafta kızçede kaldık eltımlerde orda kendı annesınde kaldı beraberdık hep cok eglendık dınlendım eve gelıom yemekler hazır ben bulaşıkları yıkıom kızçe yemek yapıyor biz gündüz eltimlerle denzdeydık hep akşamları parka gıttık çarsıya cıktık eltımle alısverıs yaptık bıras gece 3 e kadar da kapıınn onunde oturuos sezlongları alıp dınlenıos denz kenarında termosa cay demlıos cok guseldı sonra ablamn ısrarı uzurıne onun yanına gıttık annemde geldı ama annem küçük bi kaza geçirdi düştü ayagı alcıya alındı 1 haftada onunla ılgılendık hep epey yoruldum eh bır yandanda ablamn velet cocukları bızı cok yordu ama guseldı yınede

Geri