Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

mercimek kadar yuvarlak kese gibi içinde nokta kadar yani ve nasıl hızlı büyüyor uzm-an t-v den ay ay baktımda değişik şuan bende etkisi sadece uyumak sabah akşam sürekli uyumak

günaydın kızlar hayırlı cumalar

nikooo ya alıştık sana yokuluğun zor olcak 🙁

tes hadi sevindim inş. hayırlsıı demiştim eşin bu kararından vaz geçecek de

twetyy gittim doktora çok iyi bir kadın eşmide ablamda geldi
6 haftalık kalp atışı bile varmış 🙂 normal yaşantına hayatına devam dedi ayda bir kontrol az az sık sık ye dedi o kadar ilk etapta ultrason ile baktı

eşin vazgeçti gibi de bu sefer beni korku almaya başladı biraz daha beklemekte fayda var sanırım. Kafacım grip olmuşsun geçmiş olsun canım

bu hafta ve günün ilk günaydını bizden olsun. Sabah kuşu oğlumu uyutmaya çalışırken bi bakayom dedim. Neyseki eşimin iş saaitine denk getiriyo bu bahaneyle kahvaltıda hazırlamış oluyorum. Nasılsınız şekerler. Hazır oğlum uyumuşken bende biraz kesyireyim. Öğlen gibi gelmeye çalışırım.

tam çıkacakken bişş gördüm cvp vermeden edemicem. Tesci canım benim bebişi ertelemeyi dşünüyosun sanırım. Kızlar hepinize söyleyeyim. Eğer gel-git yaşıyorsanız sakın benek yapmayın. Çünkü geri dönüşü olmayan bir yola giriliyor. Hamilelik doğum ve lhusalık insanı çok etkiliyor. Ben bile çok istediğim halde hamileliğim bir dönemi çok zordu hatta doğum zor olduğu için ilk zamanlar bebeğime alışamadım sadece emzirmek için kucağıma alırdım. Yeni yeni adapte oluyorum. Anne olmak cidden hiç kolay değil o nedenle çiftlerin hazırlıklı olması şart bence

Geri