Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

esen valla canım eşin ameliyat odluuğnda yine olmulu davrandın insan gibi başkası olsa yapamzdı ama ne yaptı bir kurabiyenin lafını etti utanmadan bu en doğal hakkın taviz verme bu konuda eşni gitsin kalsın ne yapıyorsa yapsın kolaydı senin yaşadığın psikolojin oldu gözlerim doldu hıh sallama kocan iyiki gitti geldi hemen ana işte savunma olumlu düşünme başlamış amma kuzu bunlar yA

- - - Updated - - -

NİKONUN SLM VAR ÖPÜYOE SİZLERİİİİİİİİİİİİ

yok o da olumlu düşündüğünden değil
hala hak verio
ama ben iki arada kalıyorum
yarın öbürgün
çocuk olcak daha zorlancam
gelmek isticek biztatsızlık yaşıcaz o yüzden senede 1 kere bile olsa hatrıma gel dio
ama ben görmek istemiyorum onun yüzünü
elimde değil yaşananlar gelio aklıma
hala unutmuş değilim ki
ne derse desin görüşemicem içim almıo

bence merkeze doğru gelin yatırlarıda gezersiniz özel aracınız varken

Bakalım o gün karar vericez artık nereye kada uzanabilirsek 🙂

esencim bence %100 haklısın ama eşin çoktan yapılanları unutmuş gibi duruyor ve sana her defasınada aynı seyi söyleyecektir..ben bu yüzden bu konu kolay kolay kapnamaz dedim cnım yoksa sen kesinlikle haklısın

siz benim yerimde olsanız nasıl davranırdınız
unuttumu unutmadımı bilmem ama sonuçta annesi iki arada bir derede kaldı onu biliyorum.ben pişmanım keşke böle olmasaydı diomuş
keşkelerle geçse hayat ohooo

bu arada benim çıkmam lazım kızlar öpüldünüz iyi akşamlar

hahah size yine komik anlatayım
dün eşim dedi annene geçelim tamam dedim normalde pzt geçicektik geç çıktık flan dün geçtik ben eşofmanımı giydim balkonda konşuyoruz kız için muhabbetleri prş gitceğiz ya kapı çaldı eşim geldi sandım annem bir baktı kaynım haah bayılacaktım lan sen nerden biliyordun buraya geldiğimi kuyruk gibi çıktın yine ayyyyyy bir ayarım kaçtı anlatamam koca çocuk babam diyor bu nerden çıktı bne bielyim şok oldum eşimde saat sonrası geldi aklımda dün uykuluydun diyrmedim ama şimdi ağzının payını alcam kuyruklu şıçanlar

insan biraz düşünceli olur ilginç gerçekten iyi gene sadece kaynın gelmiş kızçede gelebilirdi