esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Eylül 2012 #34.292 selamlar kızlar sahill ay sinir bozucu durum ya insan yalnız bişiy konuşmak ister falan düşüncesizlik resmen yapıştılar sana bırakmıolar peşini 😀
selamlar kızlar sahill ay sinir bozucu durum ya insan yalnız bişiy konuşmak ister falan düşüncesizlik resmen yapıştılar sana bırakmıolar peşini 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 5 Eylül 2012 #34.293 aynen esen eşime bastım fırçayı kuyruklarım bırakmıyor peşimi felan sinir odluğumu yansıttım
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.295 günaydın kızlar topiği kurutmuşunuz giden gelmiyor valla aaaaa nerdesiniz arada ses verin
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.296 günaydınlar aa kızlar hadi canlanın yaw çok sessiz kaldı burası
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.297 valla haberlere üzüldüm esen ya ne olacak hergün her gün öffffffff bu akşam kız istemeye gidiyoruz
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.298 sahilll hayırlısı olsun canım ne giycen ne takcaksınız? birde tavuk buzlukta bozulurmu şeker bilgin varmı
sahilll hayırlısı olsun canım ne giycen ne takcaksınız? birde tavuk buzlukta bozulurmu şeker bilgin varmı
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.299 günaydın kızlar, hadi hayırlısı olsun sahilcim çok mutlu olsunlar inşalllah - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: sahilll hayırlısı olsun canım ne giycen ne takcaksınız? birde tavuk buzlukta bozulurmu şeker bilgin varmı Genişletmek için tıkla ... ben buzluğa atıyorum arada canım birşey olmuyor
günaydın kızlar, hadi hayırlısı olsun sahilcim çok mutlu olsunlar inşalllah - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: sahilll hayırlısı olsun canım ne giycen ne takcaksınız? birde tavuk buzlukta bozulurmu şeker bilgin varmı Genişletmek için tıkla ... ben buzluğa atıyorum arada canım birşey olmuyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.300 buzlukta hiç bir şey olmaz tavuğa 🙂 valla şimdi istencek yüzük sonra takılcak bir gün vercekler ozaman gidip takıcağız siyah bir elbisem var dizlerde onu giycem
buzlukta hiç bir şey olmaz tavuğa 🙂 valla şimdi istencek yüzük sonra takılcak bir gün vercekler ozaman gidip takıcağız siyah bir elbisem var dizlerde onu giycem