esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.301 2 haftadır duruo bozulmuştur die atıcaktım. atmıyım bari. sizde adet ölemi şeker sonra gün verilio takı takılıo
2 haftadır duruo bozulmuştur die atıcaktım. atmıyım bari. sizde adet ölemi şeker sonra gün verilio takı takılıo
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.302 ne bileyim öyle oslun dedik benimde öyle oldu iki kere isteme oldu 3.de hem istendi hem takıldı sonra nişan artık bilmiyorum pek karışmıyorum - - - Updated - - - adeti kendimiz çıkarıyoruz herkes kafasına göre,takılıyor esen kmise gönüllü değil erken diye
ne bileyim öyle oslun dedik benimde öyle oldu iki kere isteme oldu 3.de hem istendi hem takıldı sonra nişan artık bilmiyorum pek karışmıyorum - - - Updated - - - adeti kendimiz çıkarıyoruz herkes kafasına göre,takılıyor esen kmise gönüllü değil erken diye
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.303 valla cnm acele ettirmesinlerde sonra düğün için hadi hadi die nişan önemli değil ama zaman konmalı diye düşnüyorum aileler yapıo herşeyi maddi durumlarınızı bilemem tabi
valla cnm acele ettirmesinlerde sonra düğün için hadi hadi die nişan önemli değil ama zaman konmalı diye düşnüyorum aileler yapıo herşeyi maddi durumlarınızı bilemem tabi
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.304 sahile uzan' Alıntı: buzlukta hiç bir şey olmaz tavuğa 🙂 valla şimdi istencek yüzük sonra takılcak bir gün vercekler ozaman gidip takıcağız siyah bir elbisem var dizlerde onu giycem Genişletmek için tıkla ... en kolay ben gitmişim ya bir kere istendim onda da hemen verildim yüzükte o zaman takılmıştı🙂
sahile uzan' Alıntı: buzlukta hiç bir şey olmaz tavuğa 🙂 valla şimdi istencek yüzük sonra takılcak bir gün vercekler ozaman gidip takıcağız siyah bir elbisem var dizlerde onu giycem Genişletmek için tıkla ... en kolay ben gitmişim ya bir kere istendim onda da hemen verildim yüzükte o zaman takılmıştı🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.305 tesaduf' Alıntı: en kolay ben gitmişim ya bir kere istendim onda da hemen verildim yüzükte o zaman takılmıştı🙂 Genişletmek için tıkla ... bana yüzük bile takılmamıştı hıhh geldiler sitediler babam verdi kalktı gittiler
tesaduf' Alıntı: en kolay ben gitmişim ya bir kere istendim onda da hemen verildim yüzükte o zaman takılmıştı🙂 Genişletmek için tıkla ... bana yüzük bile takılmamıştı hıhh geldiler sitediler babam verdi kalktı gittiler
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.306 amannn neyse geçti gitti tek pişmanlığım bişiy istemedikte kıymet mi bildiler yan gelip yatanda bir .....
amannn neyse geçti gitti tek pişmanlığım bişiy istemedikte kıymet mi bildiler yan gelip yatanda bir .....
Kafa Hamiş Melek 6 Eylül 2012 #34.307 merhaba kızlarrrrr 🙂 beni bi kere istemeye geldiler gittiler sonrada bi daha geldiler işte yüzük takıldı sözlendikkkk 😀 üzerinden 2bucuk sene geçti ne günlerdi ama 🙂
merhaba kızlarrrrr 🙂 beni bi kere istemeye geldiler gittiler sonrada bi daha geldiler işte yüzük takıldı sözlendikkkk 😀 üzerinden 2bucuk sene geçti ne günlerdi ama 🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Eylül 2012 #34.308 Selamın aleyküm kızlar. Denizciğim hayırlı olsun. Bende bikere istendim yüzük takıldı bitti gitti 😀
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.309 esennruzgar' Alıntı: amannn neyse geçti gitti tek pişmanlığım bişiy istemedikte kıymet mi bildiler yan gelip yatanda bir ..... Genişletmek için tıkla ... herkesin adeti, düşüncesi farklı işte hepsi geçti dediğin gibi önemli olan mutlu olmak artık - - - Updated - - - ŞIPIDIK' Alıntı: Selamın aleyküm kızlar. Denizciğim hayırlı olsun. Bende bikere istendim yüzük takıldı bitti gitti 😀 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tatlım. Seninde benimki gibi olmuş🙂 bedavaya mı gittik ne🙂
esennruzgar' Alıntı: amannn neyse geçti gitti tek pişmanlığım bişiy istemedikte kıymet mi bildiler yan gelip yatanda bir ..... Genişletmek için tıkla ... herkesin adeti, düşüncesi farklı işte hepsi geçti dediğin gibi önemli olan mutlu olmak artık - - - Updated - - - ŞIPIDIK' Alıntı: Selamın aleyküm kızlar. Denizciğim hayırlı olsun. Bende bikere istendim yüzük takıldı bitti gitti 😀 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tatlım. Seninde benimki gibi olmuş🙂 bedavaya mı gittik ne🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Eylül 2012 #34.310 adetlere fazla takılmamak lazım. önemli olan dediğiniz gibi mutluluk gerisi boş