tesadüf Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.311 Kafa' Alıntı: merhaba kızlarrrrr 🙂 beni bi kere istemeye geldiler gittiler sonrada bi daha geldiler işte yüzük takıldı sözlendikkkk 😀 üzerinden 2bucuk sene geçti ne günlerdi ama 🙂 Genişletmek için tıkla ... kız niye 2 kere git gel yaptırdınız insanlara ya vermedimi baban🙂
Kafa' Alıntı: merhaba kızlarrrrr 🙂 beni bi kere istemeye geldiler gittiler sonrada bi daha geldiler işte yüzük takıldı sözlendikkkk 😀 üzerinden 2bucuk sene geçti ne günlerdi ama 🙂 Genişletmek için tıkla ... kız niye 2 kere git gel yaptırdınız insanlara ya vermedimi baban🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.313 ŞIPIDIK' Alıntı: adetlere fazla takılmamak lazım. önemli olan dediğiniz gibi mutluluk gerisi boş Genişletmek için tıkla ... aynen öyle canım adetlere aykırı bir kişiyim zaten🙂 ne adetse ben genelde tersini yaptım🙂
ŞIPIDIK' Alıntı: adetlere fazla takılmamak lazım. önemli olan dediğiniz gibi mutluluk gerisi boş Genişletmek için tıkla ... aynen öyle canım adetlere aykırı bir kişiyim zaten🙂 ne adetse ben genelde tersini yaptım🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Eylül 2012 #34.314 kafa tess esen nasılsınız kızlar. herşey yolundamı.
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.315 ŞIPIDIK' Alıntı: galiba öle oldu tesciğim 🙂 Genişletmek için tıkla ... olsun napalım en azından evde kalmammış olduk🙂
ŞIPIDIK' Alıntı: galiba öle oldu tesciğim 🙂 Genişletmek için tıkla ... olsun napalım en azından evde kalmammış olduk🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.316 ŞIPIDIK' Alıntı: kafa tess esen nasılsınız kızlar. herşey yolundamı. Genişletmek için tıkla ... bende çok şükür yolunda canım. Kayınvalidem görümcemin yanına gitti kayınpederimi bu akşam yemeğe alacağım. Hünkar beğendi yapacağım inş. denk gelir
ŞIPIDIK' Alıntı: kafa tess esen nasılsınız kızlar. herşey yolundamı. Genişletmek için tıkla ... bende çok şükür yolunda canım. Kayınvalidem görümcemin yanına gitti kayınpederimi bu akşam yemeğe alacağım. Hünkar beğendi yapacağım inş. denk gelir
Kafa Hamiş Melek 6 Eylül 2012 #34.318 tesaduf' Alıntı: kız niye 2 kere git gel yaptırdınız insanlara ya vermedimi baban🙂 Genişletmek için tıkla ... zordur almak bizden kızı yok vallahi vermedi bi düşünelim hayırlısı dedi sonra işte 2 hafta sonra bi daha geldiler istediler yüzük takıldı 🙂 bizimki birde şehirler arası ŞIPIDIK' Alıntı: kafa tess esen nasılsınız kızlar. herşey yolundamı. Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım şıpıcım ben ders çalışmaya çalışıyorum haftasonu sınvaım var 😕 sen nasılsın bakalım
tesaduf' Alıntı: kız niye 2 kere git gel yaptırdınız insanlara ya vermedimi baban🙂 Genişletmek için tıkla ... zordur almak bizden kızı yok vallahi vermedi bi düşünelim hayırlısı dedi sonra işte 2 hafta sonra bi daha geldiler istediler yüzük takıldı 🙂 bizimki birde şehirler arası ŞIPIDIK' Alıntı: kafa tess esen nasılsınız kızlar. herşey yolundamı. Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım şıpıcım ben ders çalışmaya çalışıyorum haftasonu sınvaım var 😕 sen nasılsın bakalım
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Eylül 2012 #34.319 kızlar x bankanın emeklilik blümü için sınava davetliyim ne sorular bişiy bilmiorum ki üstelik cumrtesi çalışmama imkan bile yokkk bilginiz varmı ne sorduklarından tes eşin bankacıydı dimi biliomudur
kızlar x bankanın emeklilik blümü için sınava davetliyim ne sorular bişiy bilmiorum ki üstelik cumrtesi çalışmama imkan bile yokkk bilginiz varmı ne sorduklarından tes eşin bankacıydı dimi biliomudur
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Eylül 2012 #34.320 tesaduf' Alıntı: bende çok şükür yolunda canım. Kayınvalidem görümcemin yanına gitti kayınpederimi bu akşam yemeğe alacağım. Hünkar beğendi yapacağım inş. denk gelir Genişletmek için tıkla ... favori yemeğim bayılırımmmmmm mmmmmmm🙂
tesaduf' Alıntı: bende çok şükür yolunda canım. Kayınvalidem görümcemin yanına gitti kayınpederimi bu akşam yemeğe alacağım. Hünkar beğendi yapacağım inş. denk gelir Genişletmek için tıkla ... favori yemeğim bayılırımmmmmm mmmmmmm🙂