Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

inşallh rahat geçer sahilcim hep böyle olursun ayy bakalm cinsiyeti şimdi meraklandırır bizi🙂)sen ne hissediosun

benm midem tatilde iyiydi ancak işe başladıgımdan bu yana agrıyor burann havasndan mı suyundan mı hasta oluyor insan annem içn üzüldm çok allahtan bn yakınındaym

nicki işten mi ayrıldııı haberm yoktu gecmısı okudum

inş. kelebek rahat geçer çalışırım güzelce 3 aya kadar zaten böyl şeyler olurmuş sanırım bir ayıda atlatsak iyi olur ondan sonrası hayırlısıyla bakalım zaman gösterecek

slm pine iyim şimdilik bir sıkıntım yok senin nasıl gidiyor ne kadarlık oldun 🙂 neler yapıyorsun görüşmeyeli

18 haftalık olduk teyzesi biz ne yapalım güzel gidiyor çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok 19 cm boyumuz 213 gr da kilomuz var 🙂 cumartesi gittik doktora kızımız geliyor babasıyla bana resmen el salladı annem canım yavrummm benimmmm hemen gelsinler hemen 🙂

- - - Updated - - -

ne yapıyım canım yoğun tempo çalışıyorum ben bildiğin gibi yani sizlerde ne var ne yok 🙂

ay pine kız kız dedin al sana kız sağ salim al inş. kucağına ekşi fela yedinmi hiç 🙂 onla alakası oluyormu ben acayip ekşi şeylere yöneliyorum kuzu kulağı ot var tuzlayıp yeniliyor erik olsun 🙂 ye ekşii çıkar ayşeyi misali

ee doğumun hangi aya denk geliyor şubat felan mı 🙂 kış bebişi olcak desene
biz mercimeklikten çıktık zeytin konmundayız ayın sonnuda tekrar gitcem dr ne zaamn öğreniliyor cinsiyet hangi ayda

ay bilmiyorum ama bende oldu kuzu valla ben ki normalde tatlı delisiyim ama hamiş olduktan sonra hiç tatlı istemedi canım hep ekşi şeyleri yedim tabii bünyeden bünyeye değişiyor ama bu sene kız senesi galiba 🙂 ay hiç sorma kız kız dedim oldu çok şükür sağlıklı sıhatli olsunda inş. Allahın izni ile amin amin cümlemiz inş.