Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlaar uyudum geldim, paşam hala uyuyor.
Tweticim sıkıldım be yaa, alışmamışım evde durmaya, şimdi araba aldık gezmeye gidince bana bırakacak eşim, yavaştan yavaştan arabayı ele geçirmem lazım, hergün lazım olabilir .)

Huzurum canım sen bu msjı okurken ben çook uzaklarda olabilirim 🙂
Bu defa uzun kalıcam, son 2 hafta yoğun oluruz ama ondan önce görüşsek güzel olur yaa, bu defa 3 kişi poz veririz, belkide 4 ne dersin 😉
Pinecim nasılsın canım, görüşemiyoruz pek, bebişin nasıl, gelsin hamişler 🙂
Sahilom banada senin hep erkek gibi geliyor nedense, hayırlısı olsun

Zaten uykum hafiftir canım mızıldayınca hemen kalkıyorum, almıyorum ama bizimki almayınca çığlığı basıyor, eşim rahatsız olmasın diye hemen başka odaya kaçıyorum. Bu sabah eşime kalk diyorum kalmıyor belki 5 kere söyledim, ben mutfaktayken oğlum ağlamaya başladı bi baktım kalpmış pişpişliyor, bundan sonra uyanması için ağlatıcam çocuğu 🙂

Zaten uykum hafiftir canım mızıldayınca hemen kalkıyorum, almıyorum ama bizimki almayınca çığlığı basıyor, eşim rahatsız olmasın diye hemen başka odaya kaçıyorum. Bu sabah eşime kalk diyorum kalmıyor belki 5 kere söyledim, ben mutfaktayken oğlum ağlamaya başladı bi baktım kalpmış pişpişliyor, bundan sonra uyanması için ağlatıcam çocuğu 🙂

kendi kendine yatan kalkan çocuklara bayılırım hani koycan yatağa sallamadan felan uyucak öyle bişey olsa 🙂

bizim alt kat kiracı kucağa alışmış indiği anda kıyameti basıyor 🙂

Benim yiğenim alışmıştı ama meme almamıştı, ablam hemen mamasını veriyordu ağlayınca, Talha'yı emzirmek için alıyorum, gerçi kucağa alışmadı çok şükür. Zaten genelde uyuyor, ama sallamaya alıştı sanırım gazdan dolayı pışpışladık şimdi sallayınca hemen susuyor. Umarım sonra sıkıntı olmaz.

ikra şaka gibi bazen nişandı düğündü bebişte büyüyor değişik hayat akışı işte 🙂
gözünün önünde büyücek beyazları giymi şdamat gibi olmuş kerata çok sevimli çok minik ben hiç daha yeni doğmuş almadım kucağıma korkuyorum heyecanlı allah sağ salim almayı nasip etsin çok korkmama rağmen merakta ediyorum daha çok zamanımız var şuanki duygularını yaşamaya 7 kocaman ay yıl bitcek bahar gelcek 🙂 zaman geçmicek gibi

Geri