ee doğumun hangi aya denk geliyor şubat felan mı 🙂 kış bebişi olcak desene
biz mercimeklikten çıktık zeytin konmundayız ayın sonnuda tekrar gitcem dr ne zaamn öğreniliyor cinsiyet hangi ayda
doktorumuz şubatın onundan sonra bekleyeceğiz dedi 🙂 evet evet kız bebişi olacak yazada tatile çıkacağız kızımla 🙂 oy yavrum maş. kuzuya çok çabuk büyüyorlar ben ikili teste gittiğimde 12 haftalıkken bana kız gibi gözüküyor dedi cumartesi günü gittik kontrole 18 haftalıkken yani söyledi kız diye 🙂 çok mutlu oldum rabbim herkese nasip eylesin inş.
🙂 kısmet huzurcum ya benim için fark etmez ama bende öyle hissediyorum yediklerim hep ekşi gibi kız olur felan ama onlarla alakası yoktur sanırım hayırlısı inş.
🙂 kısmet huzurcum ya benim için fark etmez ama bende öyle hissediyorum yediklerim hep ekşi gibi kız olur felan ama onlarla alakası yoktur sanırım hayırlısı inş.
inşallah sahilcim, sizler de dua edin bize. sizin duanız kabul olur. Allah isteyen kimseyi aratmasın. hamilelerinde kucaklarına almayı nasip etsin. doğanları da hayırlı evlat etsin...
kendi göbeğemmmm olduğu için karnım pek fazla olmadı daha yeni çıkıyor ben aş ermedim hiç kusmadım ama yedikleriem dikkat ettim makarna pilav hamurişi kızartma falan yemedim ve toplamda 5 kilo verdim hamile kaldığımdan beri şişko hamile kaldım kuzummmmm zaten ben hiç sorma benim kiloyla başım dertte
pinecim bi mail almıştım, benimkine cevaptı. başka attıysan bilmiyorum kuzum. 18 hafta ne çabuk geçiyor ya inşallah size de kolay geçiyordur.
inşallah sahilcim, sizler de dua edin bize. sizin duanız kabul olur. Allah isteyen kimseyi aratmasın. hamilelerinde kucaklarına almayı nasip etsin. doğanları da hayırlı evlat etsin...
evet evet cevap mailiydi canım ayyyy huzur sanki zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bana ama bilmiyorum valla sonra bebişimin karnımda ben buradayım diye hareketini duyunca diyorum ki zaman çok çabuk geçiyor
pine bende tam tersi iştahım arttı 🙂 piskolojik siye düşünüyorum acayip yiyesim geliyor a milelt tam tersi yediğni çıkartır ben yedikçe yiyesim geliyor 🙂 valla artık kg düşünmüyorum sağlıklı olsunda boyda kısa zaten benim bilemiyorum o anki durumumu foto çekerim
sahil sen nasılsınn bir sıkıntınn yok değil mi kızlar bizde gecen hafta annemı doktora getırdık meger ayagı kırıkmış doktor daha oncekı fılmde farkedememiş cok uzulduk annem ayagı tekrar alcıya alındı 3 ay alcıda kalacak moralı bozuldu çok bizde sürekli orda kalıos yada eve yatmaya gıdıyoruz cok yorgunum kızlar onun dışında her sey gusel
18 haftalık olduk teyzesi biz ne yapalım güzel gidiyor çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok 19 cm boyumuz 213 gr da kilomuz var 🙂 cumartesi gittik doktora kızımız geliyor babasıyla bana resmen el salladı annem canım yavrummm benimmmm hemen gelsinler hemen 🙂
- - - Updated - - -
ne yapıyım canım yoğun tempo çalışıyorum ben bildiğin gibi yani sizlerde ne var ne yok 🙂
pinecim bi mail almıştım, benimkine cevaptı. başka attıysan bilmiyorum kuzum. 18 hafta ne çabuk geçiyor ya inşallah size de kolay geçiyordur.