sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Eylül 2012 #34.511 bensude' Alıntı: ewt yoktum bazı sorunlarım vardı ondan pek girmiyodum kız sen kaç haftalık hamişsin Genişletmek için tıkla ... inş. sorunlarını atlatırsın sorun oldumu huzursuzluk herşeye yansıyor 9 haftalık 🙂
bensude' Alıntı: ewt yoktum bazı sorunlarım vardı ondan pek girmiyodum kız sen kaç haftalık hamişsin Genişletmek için tıkla ... inş. sorunlarını atlatırsın sorun oldumu huzursuzluk herşeye yansıyor 9 haftalık 🙂
B bensude Yeni Üye Üye 20 Eylül 2012 #34.512 ahh cnm kıyamam hadi gözün aydın cnm🙂 ewt atlattık şükür sorunları bide bebişimiz olsa 🙁
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Eylül 2012 #34.513 bensude' Alıntı: ahh cnm kıyamam hadi gözün aydın cnm🙂 ewt atlattık şükür sorunları bide bebişimiz olsa 🙁 Genişletmek için tıkla ... olur canım sıkıntı yapma vakti zamanı geldiğinde dua et bol bol
bensude' Alıntı: ahh cnm kıyamam hadi gözün aydın cnm🙂 ewt atlattık şükür sorunları bide bebişimiz olsa 🙁 Genişletmek için tıkla ... olur canım sıkıntı yapma vakti zamanı geldiğinde dua et bol bol
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 21 Eylül 2012 #34.516 Günaydınlar,,, Hayırlı sabahlar arkadaşlar....
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Eylül 2012 #34.518 günaydın kızlarr hayırlı cumalar nasılsınız görüşmeyeli terki diyar topik
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Eylül 2012 #34.520 hepimiz öyleyizdir oksa sabahın en güzel saatelrinde evde yatakta olurduk 🙂 bir pazar günüm var onuda bütün gün yatarak geçirmek istemiyorum erken kalkıyorum işime gücüme bakıyorum 🙂 şöyle bir yayıla yayıla uymak isterim
hepimiz öyleyizdir oksa sabahın en güzel saatelrinde evde yatakta olurduk 🙂 bir pazar günüm var onuda bütün gün yatarak geçirmek istemiyorum erken kalkıyorum işime gücüme bakıyorum 🙂 şöyle bir yayıla yayıla uymak isterim