B bensude Yeni Üye Üye 21 Eylül 2012 #34.521 aynen yaa ama malesef benim çatlak eşim sabah erkenden uyanır hadi sende uyan tek kalmıyım der sanki bensiz oturamıo🙂
aynen yaa ama malesef benim çatlak eşim sabah erkenden uyanır hadi sende uyan tek kalmıyım der sanki bensiz oturamıo🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Eylül 2012 #34.522 bensude' Alıntı: aynen yaa ama malesef benim çatlak eşim sabah erkenden uyanır hadi sende uyan tek kalmıyım der sanki bensiz oturamıo🙂 Genişletmek için tıkla ... benide tam tersi yat ne kalkıyorsun dinlen der hep
bensude' Alıntı: aynen yaa ama malesef benim çatlak eşim sabah erkenden uyanır hadi sende uyan tek kalmıyım der sanki bensiz oturamıo🙂 Genişletmek için tıkla ... benide tam tersi yat ne kalkıyorsun dinlen der hep
B bensude Yeni Üye Üye 21 Eylül 2012 #34.523 yok dinlenmemi istio iş bile yaptırmıo kalkıp beraber salonda uzanalım dio iş yapcam diom boşver zaten yoruluosun dio hatta kendide yardım eder
yok dinlenmemi istio iş bile yaptırmıo kalkıp beraber salonda uzanalım dio iş yapcam diom boşver zaten yoruluosun dio hatta kendide yardım eder
AYŞEDEN Hamiş Melek 21 Eylül 2012 #34.524 Ay ne iyi kocalarınız var benimki işe uğurlamamı ister sonrada evi toparla cocuğu yedir giydir işe gelin der
Ay ne iyi kocalarınız var benimki işe uğurlamamı ister sonrada evi toparla cocuğu yedir giydir işe gelin der
B bensude Yeni Üye Üye 21 Eylül 2012 #34.529 ewt yoklar iyiyim cnm neolsun işteyim çalışıorum sen nasılsın?
twettysale Yeni Üye Üye 21 Eylül 2012 #34.530 Bende işteyim biraz rahatsızım ama çalışıyorum yinede doktora gittim menisküsden şüphelendi o da çok agrı yapıyor
Bende işteyim biraz rahatsızım ama çalışıyorum yinede doktora gittim menisküsden şüphelendi o da çok agrı yapıyor