aynen öyle dedğin gibi esencim otobüz parası filan aynen gidiyor okadar..biz çok memnunuz inanki sizde alınca sende anlıycaksın arabanın ne kadar büyük bi rahatlık oldugunu..
sağolun kızlar valla dikkat ediyorum ama ben sıcağı hiç sevmem kışın doğru dürüst kazak bile giymem gömlek üstü hırka falan sadece hele bu aralar menopozlular gibiyim bi ateş basması ben başlıyorum soyunmaya kendimi soğuğa veriyorum. Şuan kalp iki katı hızlı çalıştığı ve iki katı fazla kan pompaladığı için çok ateşleniyorum bu seferde üşütüyorum bundan sonra daha ço dikkat etmem lazım sanırım
sağolun kızlar valla dikkat ediyorum ama ben sıcağı hiç sevmem kışın doğru dürüst kazak bile giymem gömlek üstü hırka falan sadece hele bu aralar menopozlular gibiyim bi ateş basması ben başlıyorum soyunmaya kendimi soğuğa veriyorum. Şuan kalp iki katı hızlı çalıştığı ve iki katı fazla kan pompaladığı için çok ateşleniyorum bu seferde üşütüyorum bundan sonra daha ço dikkat etmem lazım sanırım
quennn, ofisten arkadaşımız hamile 6 aylık
hız hergün taze sıkılmış portakal suyu içiyor
öğleden sonra da salep
portakal midesini yakıyormuş ama hasta olmaması icin doktoru bol bol iç demiş
maşallah gayette dinç
aynen öyle dedğin gibi esencim otobüz parası filan aynen gidiyor okadar..biz çok memnunuz inanki sizde alınca sende anlıycaksın arabanın ne kadar büyük bi rahatlık oldugunu..
Öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Ben ilaç kullandığım için regl günü gelmeden test yaptım ve silik çıktı.
Bi kaç gün bekleyim kana gittim, yani regl günüm bugün.
Dünde hiç doktor yoktu bir dahiliyeciye göstermiş eşim ve değerler yüksek ikiz olabilir falan demiş.
Bende tedirgin oldum bir an yüksekse bir problem olurmu diye.
Tedirgin olma canım bi problem olucağını sanmıyorum sen bir an önce kadındoğumdan randevu alıp muayeneye git zaten ultrasonda gözükür kese büyük ihtimalle ikizsede en kısa zamnda öğrenirsin zaten kalp atışları gözüktüğü anda Allah sağlık sıhhat versin hayırlısı olur inşallah sen kendini hep rahat tut rahat hisset canım hiçbişeyi takma
Quennim geçmiş olsun canım...allhım korusun..
Ufakta olsa bi sadaka ver canım..yada yetim bi çocuk varsa harçlık ver..
Allah kazadan beladan hastalıktan korusun hepimizi ailelerimizi eşlerimizi..
Sağol cikletim sadaka falan hep veririm aslında hamile kaldığımdan beride el uzatan kimseyi geri çevirmiyorum amA bilmiyorum. Çalışırken daha iyiydi diyorum işe git gel kimse görmüyodu doğru dürüst beni perşembe günü eltimin mevlütüne gittim cuma günüde annemlerde yeğenim için diş buğdayı kaynattık yine kalabalıktı iki gün insan içine girdim üçüncü gün yamuldum 🙂) nazara inanıyorum gerçekten herkes hiç kilo almamışsın hamilelik sana çok yakışmış ayrı bi güzellik gelmiş falan dedi durdu
quennn, ofisten arkadaşımız hamile 6 aylık
hız hergün taze sıkılmış portakal suyu içiyor
öğleden sonra da salep
portakal midesini yakıyormuş ama hasta olmaması icin doktoru bol bol iç demiş
maşallah gayette dinç
bende bol bol su içiyorum 🙂) hergün meyve yiyorum akşamları koca bi tabak elma armut mandalina portakal falan zaten son bi iki aydır bende kendimi çok iyi hissediyorum hiç yorgunluk falan yaşamıyorum ama bu üşütme yediğim içtiğimle alakalı değil pek yoksa benim bünyem sağlamdır baya. Ceyranda falan kaldım sanırım canım