Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızzlarrr nabersinizz ben geldimm geçmişi okuyum dedim ama ne çok yazmışsınız artık yavas yavas okurum neler yapıyosunuz çok özledim sizi

alıntılardan anladığım kadarıyla adaşımm hamişsinn sanırım çooookk sevindim canım Allah kucağında göstersin inşallah hayırlı uğurlu olsun size canım

bugün evimdeyim temizlik yapıcam evi pislik götürüyo ayıptır sölemesi:temizlik:

başka yeni haber var mı?

Hoşgeldin canım, saol.
Benimde ev temizlenecek 🙂)

kızzlarrr nabersinizz ben geldimm geçmişi okuyum dedim ama ne çok yazmışsınız artık yavas yavas okurum neler yapıyosunuz çok özledim sizi

alıntılardan anladığım kadarıyla adaşımm hamişsinn sanırım çooookk sevindim canım allah kucağında göstersin inşallah hayırlı uğurlu olsun size canım

Başka yeni haber var mı?

canım hoşgeldin nasılsın..
Ev hayatı nasıl gidiyo..artık temizliğini yavas yavas yap olurmu kendini yormadan..

alıntılardan anladığım kadarıyla adaşımm hamişsinn sanırım çooookk sevindim canım Allah kucağında göstersin inşallah hayırlı uğurlu olsun size canım

başka yeni haber var mı?

hoşgeldin queen,
kendini fazla yormadan yap temizliğini canım benim
yavaş yavaş
erken kalkmamak cok keyifli bişey değil mi?

Hoşgeldin canım, saol.
Benimde ev temizlenecek 🙂)
hoşbulduk canım umarım bugün bitirebilirim temizliği. Ama sen artık dikkat et kendine ilk 3 ay önemli çünkü
canım hoşgeldin nasılsın..
Ev hayatı nasıl gidiyo..artık temizliğini yavas yavas yap olurmu kendini yormadan..

canımmm hoşbuldukk iyiyim çok şükür sen nasılsın? İlk defa bugün evdeyim perşembeden beri. geç uyandım uykumu aldım temiziğe başlamadan size bakınıyım dedim canım

ay hemde nasıl keyifli uyandım sabah dedim kalkmak zorunda değilim keyif yapıyım yattım biraz daha ohh öyle iyi geldiki

hoşbulduk canım umarım bugün bitirebilirim temizliği. Ama sen artık dikkat et kendine ilk 3 ay önemli çünkü

canımmm hoşbuldukk iyiyim çok şükür sen nasılsın? İlk defa bugün evdeyim perşembeden beri. geç uyandım uykumu aldım temiziğe başlamadan size bakınıyım dedim canım

ay hemde nasıl keyifli uyandım sabah dedim kalkmak zorunda değilim keyif yapıyım yattım biraz daha ohh öyle iyi geldiki

Quencim ne yapmam gerektiğine dar hiçbir bilgim yok, eşim şimdi hastaneye geçecek görüşmek için ona göre doktora gidicem.
Herkes farklı bişey söylüyor.
Değerim 295 çıktı, bazıları yüksek, bazıları normal diyor, kafam allak bullak...
Bu arada iş telaşı büyük zorlukmuş bende evde kalınca farketmiştim.

arabası olan melekler diyin bana bakalım ayda ne kadar masraf ediorsunuz
ne kadar tutuo benzin parası
biz artık bikaç ay içinde almaya niyetlendik kısmetse
amma korkuyrm yanlış yapmayalım sonra

queen hoşgeldin canım nasılsın?

hoşgeldin queen,
kendini fazla yormadan yap temizliğini canım benim
yavaş yavaş
erken kalkmamak cok keyifli bişey değil mi?

hoşbulduk kızlar iyiyim ya kendimi çok zinde hissediyorum bugün evde olmanın verdiği keyif sanırım miskinlik yapıyorum. Ama üstümüzde kara bulutlar var geçen hafta eşimi acile kaldırmıştık biliyosunuz bu haftasonuda beni acile kaldırdılar😕😕 cuma gecesi sıtma tuttu titremeye başladım elim ayağım demir gibi buz oldu eşim hastaneye götürdü hemen bu sefer yoldada yanmaya başladım ateşim çıktı hastanede serum taktılar ateşimi düşürmek için o iyi geldi baya. bebek karnımda oynamaya devam etiği için onunla ilgili endişenleme bişey olmaz dediler üşütmüşüm sadece doktor antibiyotikle ağrı kesici ateş düşürücü verdi ama ben yinede kullanmadım onları kendimi daha iyi hissettiğim için dinlendim bol bol şimdi iyiyim baya umarım bu son olur artık hastaneye sadece kontrole gideriz.

Sizler nasılsınız kızlar??

Geri