Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bugün boy abdesti alırsan bütün sene abdestli gezmıs gıbı olurmuşsn alısverıs yaparsan evin bol bereketli olurmuş biz iş çıkısı alırverıs yapacagız eve gıdncede güselce bir banyo yaparım namaz kılar dua ederim topikteki tüm kızların evine saglık mutluulk huzur bebişlerinede saglıkla kucaklrına almayı nasip et diye sizde dua edin

Bizimde alışveriş zamanımız gelmişti. Bugün çıkışta bizde buluşur yaparız. aKŞAM duşada girerim mis gibi. sağol canım bilgi için.

ivit baldem çok hoşuma gidio rengarenk oluo sonra yılbaşılarda çıkarıyroum.annemlerde de vardı bozar yapardım sonrada camın önüne koyar ışıklarını açardım her yıl.seviyrom süslü süslü şeyleri eğlence yaptım kendime hahaha

kızzlarrr nabersinizz ben geldimm geçmişi okuyum dedim ama ne çok yazmışsınız artık yavas yavas okurum neler yapıyosunuz çok özledim sizi

alıntılardan anladığım kadarıyla adaşımm hamişsinn sanırım çooookk sevindim canım Allah kucağında göstersin inşallah hayırlı uğurlu olsun size canım

bugün evimdeyim temizlik yapıcam evi pislik götürüyo ayıptır sölemesi:temizlik:

başka yeni haber var mı?

Ya canım zaten eleştiriden anlayan kişiler eleştirilir veya yorum yapılır ki onlarda ona inanıyorlar çocukluktan beri öyle görmüşler yapıyorlar belki onların yerinde bizde olsak bizede normal gelirdi... Ama uzaktan bakınca gerçekten tuaf geliyor 🙁 Boşver canım zaten siz ne eleştirin ne olumsuz bişey söyleyin. Mimlenmenin faydası olmaz zaten. Orda olduğunuz sürece iyi geçinmeye bakıcaksınız çevreyle.

Haklısın canım, her doğru her yerde söylenmiyor.

Esenrüzgar biraz daha zamanımız var canım bizim
ikra evet ya bie buluşma ayarlıyamadık yaa

Evet yaa, ben gelince görüşebilsek, çok iyi olur...

Geri