pançolar hamilelikte rahat oluyorrr ben suanda normal kıyafetlerımı gıyıorum ama tabi karnım buyuyunce napıcam bakalım🙂kızlar ben yemege cıkıorum optum kuzucuklar
bir de ablamın verdiği iki üç parça yeter hamileykende bugün ne giysem derdi olmaz herhalde iki haftadır aynı pantolonu yıkayıp yıkayıp giyom çok rahat bel sıkmıyor üstler oluyor badi giyorum üzerinede hırka yada askılı bluz tamam bitti
ben 19 haftadan beri rahat giyorum yoksa hep normal giyindim arada normal kıyafetimide giyorum ama düğmeleri açık fermuarı açık 🙂
hazirlik yapiyor kuzu hairanin 8 dugunu ocakta gidecem memlekete zaman gecmiyor burda gelincikte iyi ne yapsin keyfi super.aaaaa aramiz super hizmette sinir aolmadi mi herkes iyidir bence kuzu
hazirlik yapiyor kuzu hairanin 8 dugunu ocakta gidecem memlekete zaman gecmiyor burda gelincikte iyi ne yapsin keyfi super.aaaaa aramiz super hizmette sinir aolmadi mi herkes iyidir bence kuzu
aman bırak o görümceki ne hizmet ediyon hepsi aynı o sana hizmet etsin.. benimkide beni çok seviyomuş telefonda öyle diyodu gecen..ay dedim duy da inanma gülsemmi ağlasammı bilemiyom bazen
kizlarr iyice mutfakta mastir yaptim 20 kisiye yemek hazirladim gecenlerde 1 saatte duduklume o kadar para saydim ama helal valla 1 saatte 3 yemek cikardim tatlilarda da cok iyiyim kalburabasti yaptim gecen 30 tane cikti 1 gecede bitti
kizlarr iyice mutfakta mastir yaptim 20 kisiye yemek hazirladim gecenlerde 1 saatte duduklume o kadar para saydim ama helal valla 1 saatte 3 yemek cikardim tatlilarda da cok iyiyim kalburabasti yaptim gecen 30 tane cikti 1 gecede bitti
şimdilik sıkıtı yok ma dahada şişmesin ne olur. way arada bizede yap yolla kuzum🙂 Bnde şeker pare yapıcaktım da elim ermedi bir türlü ama artık sütlü tatlılar yapsam daha iyi
off benım zaten göğüslerim varıdı iyice büyüdüler yaa hiç sevmıyorum bu büyük göğüslü durumumu totom hiç yok benım biraz göbek var şimdi dahada olur artık🙂yemek yiyemedik yaa cok kotuydu off dısardan soyledık ve yne cola ıctım soguk soguk zaten grıbım ama cok ıyı gelıyor soguk teneke kola