Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

pançolar hamilelikte rahat oluyorrr ben suanda normal kıyafetlerımı gıyıorum ama tabi karnım buyuyunce napıcam bakalım🙂kızlar ben yemege cıkıorum optum kuzucuklar
aifyet bal şeker olsun yarasın size

- - - Updated - - -

erkek olursa öyle oluyormuş tesss sadece göbek oluyormuş 🙂

kız olunca şaftın kayıyormuş hahaha

ama ben hamile olsam kiloyu hayatta takmam yaaaa zaten ben hemen veriyorum kilo hahaha

oda doğru ayı durum bende de var🙂

ben bir kot bir bluz aldım xl beden 🙂

bir de ablamın verdiği iki üç parça yeter hamileykende bugün ne giysem derdi olmaz herhalde iki haftadır aynı pantolonu yıkayıp yıkayıp giyom çok rahat bel sıkmıyor üstler oluyor badi giyorum üzerinede hırka yada askılı bluz tamam bitti

ben 19 haftadan beri rahat giyorum yoksa hep normal giyindim arada normal kıyafetimide giyorum ama düğmeleri açık fermuarı açık 🙂

🙂 annem alsın artık bişiler bende bol hiç bişi yok. Dediğin gibi 1 pantolon alsa yeter zaten

aman isterse 100kg olaım sağlıklı olsunda kg alsam ne olur almasam ne olur 🙂 aynen kafa kız toto büyüyor hele birde büyükse biraz daha büyüyor

bir büyümeyen göğüslerimmmmmmmm ya 🙁

hazirlik yapiyor kuzu hairanin 8 dugunu ocakta gidecem memlekete zaman gecmiyor burda gelincikte iyi ne yapsin keyfi super.aaaaa aramiz super hizmette sinir aolmadi mi herkes iyidir bence kuzu :zonked:

iyi bakalım hadi Allah tamamına erdirsin canım...

aman bırak o görümceki ne hizmet ediyon hepsi aynı o sana hizmet etsin.. benimkide beni çok seviyomuş telefonda öyle diyodu gecen..ay dedim duy da inanma hahaha gülsemmi ağlasammı bilemiyom bazen hahaha

- - - Updated - - -

aman isterse 100kg olaım sağlıklı olsunda kg alsam ne olur almasam ne olur 🙂 aynen kafa kız toto büyüyor hele birde büyükse biraz daha büyüyor

bir büyümeyen göğüslerimmmmmmmm ya 🙁

sahilooooo hele bi dur daha kuzu 7-8.aylarda anca büyür belkide mecbur büyücek süt dolcak her yerleri 😀

hic olmamindan iyidir bence 🙂 biraz ele gelsin hahaha

kizlarr iyice mutfakta mastir yaptim 20 kisiye yemek hazirladim gecenlerde 1 saatte duduklume o kadar para saydim ama helal valla 1 saatte 3 yemek cikardim tatlilarda da cok iyiyim kalburabasti yaptim gecen 30 tane cikti 1 gecede bitti hahaha

şimdilik sıkıtı yok ma dahada şişmesin ne olur. way arada bizede yap yolla kuzum🙂 Bnde şeker pare yapıcaktım da elim ermedi bir türlü ama artık sütlü tatlılar yapsam daha iyi

off benım zaten göğüslerim varıdı iyice büyüdüler yaa hiç sevmıyorum bu büyük göğüslü durumumu totom hiç yok benım biraz göbek var şimdi dahada olur artık🙂yemek yiyemedik yaa cok kotuydu off dısardan soyledık ve yne cola ıctım soguk soguk zaten grıbım ama cok ıyı gelıyor soguk teneke kola

Geri