Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

reglim 1 hafta geçmişti geçen hafta idrar testi yaptım..çift çizgi 🙂

sonra gittim kan verdim 942 gibi bişey çıktı ama ben inananmadım doktordan randevu aldım..eşim bende gelicem dedi o yüzden bugüne kadar sarktı bugün öğlen gittik doktora ve görük 😀

şaka gibi kızlar şuan ağlıyorum...sizlerede ultrasonda görmeden söylemek istemedim çünkü o kadar uzun zamandır hayal kırıklıgı yasadımki bir daha olmasın diye kesin net emin olmak istedim 🙂

kafa aşk olsun ben müjde verirken sende hamişmisin alacağın olsun o zaman akran bizimkiler aynı gün doğurmayalım🙂

kafaaaa inan nasıl sevindim bilemezsin çok ama çok mutlu oldum inan kendime bile ancak bu kadar sevinmiştim süpersin annecim benim tebrik ediyorum boşuna sıkıntı yapmışsın kendine

tesssss çok teşekkür ederim canımmmmm Allah razı olsun...Allah banada nasip ettin çok şükür Allaha şükürler olsun

hoşbuldukkkk ayyyy gerçekten çok mutlu olduk kızımla oda başladı zıplamaya arkadaş geliyorya kaburgamı kıracak neredeyse 🙂 ne zaman öğrendin nasıl öğrendim hemen anlat

sağolasın pinecimmmmmmmm Allah razı olsun 🙂

kızınıda öpüyorum sağolsun 🙂

gecen hafta test yaptım ama inanmadım canım doktorda bugün görünce inandım hemen sizleri beklemeye başladım 🙂