Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

reglim 1 hafta geçmişti geçen hafta idrar testi yaptım..çift çizgi 🙂

sonra gittim kan verdim 942 gibi bişey çıktı ama ben inananmadım doktordan randevu aldım..eşim bende gelicem dedi o yüzden bugüne kadar sarktı bugün öğlen gittik doktora ve görük :d

şaka gibi kızlar şuan ağlıyorum...sizlerede ultrasonda görmeden söylemek istemedim çünkü o kadar uzun zamandır hayal kırıklıgı yasadımki bir daha olmasın diye kesin net emin olmak istedim 🙂

canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin

dünya güzeli annecik denir

ay galiba öyle denir tessss 🙂

kafa aşk olsun ben müjde verirken sende hamişmisin alacağın olsun o zaman akran bizimkiler aynı gün doğurmayalım🙂

ama ben inanmadım tesss gerçekten inanmadım kocam inandı ama ben okadar ümitsizdimki görene kadar inanmadım 🙂

olabilir aynı gün doğuralım benim sat 23 ekim canım 30-31 temmuz çıkıyo 🙂

ay ayyyy nikooo danda alaım inş. böyle güzel haberi

hissettim hisssettim valla vallaaaaaa

zaten kan değerlerini sordun ordan bir çaktım

sonra hissettim

aminnnn inşallaha darısı nikoya inşallah çok beklemez Allah kimseyi bejkletmesin ben bekledim biliyorum çünkü.

evet kan tahlili yaptırmıştım ondan soruyordum size ama yinede inanmadım..Allaha şükürler olsun..

kaç haftalık dedi doktor ben niye göreemdim benim miniği ya😕

5 buçuk haftalık dedi canım 6 ya yakınmış..10 gün sonrada kalbini duyucakmışız canım..

seninkinden büyüktür belkim ondan gözükmüştür.

kafacım mutlu haberı duyunca hemen geldım ınanmıyorum yaa cok sevındım şükürler olsun dua etmiştik bebişimle ben senin için kafacım beklenen mutlu haber sendende geldiiiiiiii cok mutluyum nasıl sevnmıstır kıyamam kuzummm yasasıınnnnnnnnnn gebeler çoğaldııı🙂

Bende sorunca bana bi çakozlar gibi oldum ama içinde tutmazdı sööylerdi heralde diye düşündüm

tesssss yemin ederim niyetim sizden gizlemek değildii gözlerimle görmeden inanamadım iştee vallahi bak..annemlerden sonra ilk size söylüyorum yemin ederim 🙂

hayırlı uğurlu olsun bakalım hepimiz hemen hemen aynı anlarda doğuracağız 🙂 kanka olurlar kuzularımız
evet biz kankayız onlarda kana olsunlar 🙂

canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin

amin canım amin çok teşekkür ederim 🙂

anneciğimmmm canım kızım benim kafa teyzenin ve tes teyzenin bebikleri olacak kaburgamı rahat bırakırmısın lütfen 🙂
hahaha hahaha hahaha rahat bırak teyzecim anneyi 🙂

kAFA canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

teşekkür ediyorum şıpdıkkkkkkk Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
kafacım mutlu haberı duyunca hemen geldım ınanmıyorum yaa cok sevındım şükürler olsun dua etmiştik bebişimle ben senin için kafacım beklenen mutlu haber sendende geldiiiiiiii cok mutluyum nasıl sevnmıstır kıyamam kuzummm yasasıınnnnnnnnnn gebeler çoğaldııı🙂

hemde ne sevinme kelebek kendimden geçtim...çok ama çok teşekkür ediyorum canım benim duaların içinde çok sağol..

Rabbim benide layık gördü çok şükür 🙂

Geri