olabilir canım bak endişelendim ben şimdi😕
ay pinecim çok afedersin nasıl unuttum senii🙁 beş hamiş melek oldukkk sıraylaa pine🙂kafa,sahıl,tes,ve ben🙂
6.sıda nickiii olacak beklıyoruz 🙂
sizi unutmak mümkün mü🙂🙂
canım belkde geç döllenme olmuştur...birde her bebek hemen belli olmuyormuş bende hiç görmeyi beklemiyordum ama şasıma gördüm sende bi dahaki gidişte göreceksin canım inana bana
çünkü değerin mükemmel yükseldi
siz abla aoluyorsunuz canım ondan gözden kaçırmıştır kelebek
ahh sahiloo ahhhh sen gel birde onu bana sor tam 11 aydır bekliyordum onu 11 aydır nler çektiğimi bir ben bir kocam birde Allah bilir...kaç geceler ağladım mahvoldum bittim ümitsiz dermansız kaldım ama çok şükür çok şükürki bu günleri gördüm Allaha şükürler olsun..
eşimle ağlayıp duruyoruz Allah yüzümüze güldü
nikooooo ben hamileyim ya söylerken bile garip oluyorum gözlerimde yaşlar size koştummmm
sağol canım benim sağol darısı en kısa zamanda hayırısıyla sana inşallah canım benim 🙂
canım belkde geç döllenme olmuştur...birde her bebek hemen belli olmuyormuş bende hiç görmeyi beklemiyordum ama şasıma gördüm sende bi dahaki gidişte göreceksin canım inana bana
çünkü değerin mükemmel yükseldi
siz abla aoluyorsunuz canım ondan gözden kaçırmıştır kelebek
ahh sahiloo ahhhh sen gel birde onu bana sor tam 11 aydır bekliyordum onu 11 aydır nler çektiğimi bir ben bir kocam birde Allah bilir...kaç geceler ağladım mahvoldum bittim ümitsiz dermansız kaldım ama çok şükür çok şükürki bu günleri gördüm Allaha şükürler olsun..
eşimle ağlayıp duruyoruz Allah yüzümüze güldü
nikooooo ben hamileyim ya söylerken bile garip oluyorum gözlerimde yaşlar size koştummmm
sağol canım benim sağol darısı en kısa zamanda hayırısıyla sana inşallah canım benim 🙂
şükürler olsun kafacım Rabbim dualarımızı kabul etti şimdide bebişlerimiz için dua zamanı kızlar ben arada bebişim için 2 rekat namaz kılıyorum saglıklı sıhhatle dogsun dıye sizde kılmaya calısın dua edin birbirimizide unutmayalım
Ay herkes geldi kafa ya bu organizasyonu sanırım sahile borçluyuz. İletişim uzmanı🙂
kafa senin için çaldır gelsin takdiği uyguladım bütün kızları topladım tam şıpıya yöneliyordum ki gelmiş 🙂 benden önce haber verilmiş
ayy çok güzellllll
olabilir canım bak endişelendim ben şimdi😕
evet 4 bir yana haber saldım bu haber bu müjde kaçmazzzzzzzzz
ama yine ilk bana duymak nasip olduuu
bebişlerinizin ebesi olayımmmmmmmmmm
endişelenme tes geç döllenme olduysa o yüzden gözükmez şimdi ne zaman gideceksin sen doktora 2-3 hafta sonra gitte kalbinide duyarsın kuzu
ayyyyy inş. hadi bakalım nikonun göbeğinede bebeği konsunnn inş.
ayyyy teşekkür ederiz teyzesi 🙂
nikooooo inş. ben hissediyorummm sendende bir ses gelecek yakında pek çok yakındaaa[/QUOTE
insallah kuzumm insallahhhhhh
ay kız karnıma kraplar girdi aşırı heyecan kızım kıpırdıyor mu ne pineden sonra kinci ablası oluruz ona göre amuğunuzu görmüyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?