canım belkde geç döllenme olmuştur...birde her bebek hemen belli olmuyormuş bende hiç görmeyi beklemiyordum ama şasıma gördüm sende bi dahaki gidişte göreceksin canım inana bana
çünkü değerin mükemmel yükseldi
siz abla aoluyorsunuz canım ondan gözden kaçırmıştır kelebek
ahh sahiloo ahhhh sen gel birde onu bana sor tam 11 aydır bekliyordum onu 11 aydır nler çektiğimi bir ben bir kocam birde Allah bilir...kaç geceler ağladım mahvoldum bittim ümitsiz dermansız kaldım ama çok şükür çok şükürki bu günleri gördüm Allaha şükürler olsun..
eşimle ağlayıp duruyoruz Allah yüzümüze güldü
nikooooo ben hamileyim ya söylerken bile garip oluyorum gözlerimde yaşlar size koştummmm
sağol canım benim sağol darısı en kısa zamanda hayırısıyla sana inşallah canım benim 🙂
ay ne bilim kafa benimde sat 23 ekim .niye göremedim şimdi ben ya. Belki pine dediği gibi geç döllenmedir. Sana kaç haftalık dediki doktor. Karından mı baktılar sanada
canım belkde geç döllenme olmuştur...birde her bebek hemen belli olmuyormuş bende hiç görmeyi beklemiyordum ama şasıma gördüm sende bi dahaki gidişte göreceksin canım inana bana
çünkü değerin mükemmel yükseldi
siz abla aoluyorsunuz canım ondan gözden kaçırmıştır kelebek
ahh sahiloo ahhhh sen gel birde onu bana sor tam 11 aydır bekliyordum onu 11 aydır nler çektiğimi bir ben bir kocam birde Allah bilir...kaç geceler ağladım mahvoldum bittim ümitsiz dermansız kaldım ama çok şükür çok şükürki bu günleri gördüm Allaha şükürler olsun..
eşimle ağlayıp duruyoruz Allah yüzümüze güldü
nikooooo ben hamileyim ya söylerken bile garip oluyorum gözlerimde yaşlar size koştummmm
sağol canım benim sağol darısı en kısa zamanda hayırısıyla sana inşallah canım benim 🙂
kafa beni ağlattın kızz bende cok ıstedıgını bıldıgım ıcın cok duygulandım kızlar benım bır arkadasım var onda dua edıom sızde edın hamıle kalsın dıye cok ıstıyor 1 senedır maf oldu yazık kımseye rabbım aratmasın
ay fozlerim doldu valla bende buraya geldigimden beri ayri bir salya sumuk oldum zatenn offf kociste kosmus gelmis ne oldu ne oldu diye oda cok sevindi saglikli olsun gec olsun guc olmasin bizimde dedi insallahhhhhhh
şükürler olsun kafacım Rabbim dualarımızı kabul etti şimdide bebişlerimiz için dua zamanı kızlar ben arada bebişim için 2 rekat namaz kılıyorum saglıklı sıhhatle dogsun dıye sizde kılmaya calısın dua edin birbirimizide unutmayalım