Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

olabilir canım bak endişelendim ben şimdi😕

endişelenme tes geç döllenme olduysa o yüzden gözükmez şimdi ne zaman gideceksin sen doktora 2-3 hafta sonra gitte kalbinide duyarsın kuzu

ay pinecim çok afedersin nasıl unuttum senii🙁 beş hamiş melek oldukkk sıraylaa pine🙂kafa,sahıl,tes,ve ben🙂:hamile::hamile::hamile::hamile:
:hamile::hamile:6.sıda nickiii olacak beklıyoruz 🙂

ayyyyy inş. hadi bakalım nikonun göbeğinede bebeği konsunnn inş.

sizi unutmak mümkün mü🙂🙂

ayyyy teşekkür ederiz teyzesi 🙂

canım belkde geç döllenme olmuştur...birde her bebek hemen belli olmuyormuş bende hiç görmeyi beklemiyordum ama şasıma gördüm sende bi dahaki gidişte göreceksin canım inana bana

çünkü değerin mükemmel yükseldi

siz abla aoluyorsunuz canım ondan gözden kaçırmıştır kelebek

ahh sahiloo ahhhh sen gel birde onu bana sor tam 11 aydır bekliyordum onu 11 aydır nler çektiğimi bir ben bir kocam birde Allah bilir...kaç geceler ağladım mahvoldum bittim ümitsiz dermansız kaldım ama çok şükür çok şükürki bu günleri gördüm Allaha şükürler olsun..

eşimle ağlayıp duruyoruz Allah yüzümüze güldü

nikooooo ben hamileyim ya söylerken bile garip oluyorum gözlerimde yaşlar size koştummmm

sağol canım benim sağol darısı en kısa zamanda hayırısıyla sana inşallah canım benim 🙂

ay ne bilim kafa benimde sat 23 ekim .niye göremedim şimdi ben ya. Belki pine dediği gibi geç döllenmedir. Sana kaç haftalık dediki doktor. Karından mı baktılar sanada

canım belkde geç döllenme olmuştur...birde her bebek hemen belli olmuyormuş bende hiç görmeyi beklemiyordum ama şasıma gördüm sende bi dahaki gidişte göreceksin canım inana bana

çünkü değerin mükemmel yükseldi

siz abla aoluyorsunuz canım ondan gözden kaçırmıştır kelebek

ahh sahiloo ahhhh sen gel birde onu bana sor tam 11 aydır bekliyordum onu 11 aydır nler çektiğimi bir ben bir kocam birde Allah bilir...kaç geceler ağladım mahvoldum bittim ümitsiz dermansız kaldım ama çok şükür çok şükürki bu günleri gördüm Allaha şükürler olsun..

eşimle ağlayıp duruyoruz Allah yüzümüze güldü

nikooooo ben hamileyim ya söylerken bile garip oluyorum gözlerimde yaşlar size koştummmm

sağol canım benim sağol darısı en kısa zamanda hayırısıyla sana inşallah canım benim 🙂

kafa beni ağlattın kızz bende cok ıstedıgını bıldıgım ıcın cok duygulandım kızlar benım bır arkadasım var onda dua edıom sızde edın hamıle kalsın dıye cok ıstıyor 1 senedır maf oldu yazık kımseye rabbım aratmasın

şükürler olsun kafacım Rabbim dualarımızı kabul etti şimdide bebişlerimiz için dua zamanı kızlar ben arada bebişim için 2 rekat namaz kılıyorum saglıklı sıhhatle dogsun dıye sizde kılmaya calısın dua edin birbirimizide unutmayalım

bende öğrenir öğrenmez 2 rekat şürü namazı kıldım canım...

Ay herkes geldi kafa ya bu organizasyonu sanırım sahile borçluyuz. İletişim uzmanı🙂

evete sağolsun sahilooooo ve yardımcısı tesss teşekkür ediyorummm 🙂

kafa senin için çaldır gelsin takdiği uyguladım bütün kızları topladım tam şıpıya yöneliyordum ki gelmiş 🙂 benden önce haber verilmiş

ayy çok güzellllll

evet çok sevindim mutlu oldum sahilooo teşekkür ederim...kızlar beni çok mutlu ettiniz Allah razı olsun ya..

Allah ne muradınız varsa versin..

olabilir canım bak endişelendim ben şimdi😕

tesss lütfen endişelenme canımmm bir dahaki kontrolde sende göreceksin bebişini..geç döllenme olma olasılıgı çok yüksek canım

evet 4 bir yana haber saldım bu haber bu müjde kaçmazzzzzzzzz

ama yine ilk bana duymak nasip olduuu

bebişlerinizin ebesi olayımmmmmmmmmm

evetttt haberi aldıgımdan beridiri bekliyorummmmm bi ara pine gelmiş onu kaçırdım sonra sana nasip oldu sahilooooo

endişelenme tes geç döllenme olduysa o yüzden gözükmez şimdi ne zaman gideceksin sen doktora 2-3 hafta sonra gitte kalbinide duyarsın kuzu

ayyyyy inş. hadi bakalım nikonun göbeğinede bebeği konsunnn inş.

ayyyy teşekkür ederiz teyzesi 🙂

inş. ondandır canım göremdiğim gün kan değerim 1980 çıktı tabloda 5. haftayada oluyo 6. haftayada oluyo sata göre ise 6. hafta

Geri