😀😀 iyiyim çok şükür canım bebeişimde iyidir inşallah biraz büyüsün diye bekliyorum 🙂 sağolsun canım teşekkür ettiğimi söylersin..onun varmıymış bişey inşallah ne zaman isterse o zaman olur 🙂
su içmekten nefes alamıyorum ya çok su içiyoum bugün 🙂
aynil bende 21 haftada 6 kg ger iaramaızda çok yok 🙂 benim maşallahım var yiyorum bulantı yaşamdım
biz evlenmeden demiştik en az bir sene düşünmeyelim gersi nasip
mayısın 20 de bıraktım korunmayı temmuzda ramazanda kamışım işte ilk ay 7 gün geçmişti ama bişey yoktu kan vermiştim ben sanıyorum hemen olcak 🙂 ilk ay hüsran ikinci ayy süpriz yaptı kızım bana çok şükür
eşim istiyordu zaten o daha bir sene olmadan söylemeye başlamıştı ama kendimi 1 seneye odaklamıştım ona notlar yazıp kan sonucunu ve testlerle küçük mini don koydum açınca hüngür hüngür ağladı sarıldık ağlaştık güzel bir duygudu tarifsiz
😀😀 iyiyim çok şükür canım bebeişimde iyidir inşallah biraz büyüsün diye bekliyorum 🙂 sağolsun canım teşekkür ettiğimi söylersin..onun varmıymış bişey inşallah ne zaman isterse o zaman olur 🙂
söylerim canım oda hamiş bu arada hemen hemen sahille aynı diye biliyorum kız dur 23 haftalık galiba oğluşu olacak kuzumun 🙂 Duru ne yapsın teyzesi kuduruyor içeride