Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

:D:D bende o hamıleyken cok temzlk yaptım ona sımdı sıra onda:D:D

pıne hosgeldınnn

sahıllo nerdesın yahu ıhmal ettın bızıı

😀 😀 iyiyim çok şükür canım bebeişimde iyidir inşallah biraz büyüsün diye bekliyorum 🙂 sağolsun canım teşekkür ettiğimi söylersin..onun varmıymış bişey inşallah ne zaman isterse o zaman olur 🙂

sen nasılsın ne yapıyo duru bebeğimiz bakalım

oooo onunki bizimkilerin ablası canım 🙂

Sizin bebişler kaç haftalık kızlar ya bir bilgi verinde bana bakim 🙂
Oğluşum abi mi kardeş mi🙂

efem pinoşşşşşşşşşşşşşşş ve durcukkkkklar

ayy bugün çok avareyim doğru dürüst iş yapmadım

su içmekten nefes alamıyorum ya çok su içiyoum bugün
🙂

aynil bende 21 haftada 6 kg ger iaramaızda çok yok 🙂 benim maşallahım var yiyorum bulantı yaşamdım

biz evlenmeden demiştik en az bir sene düşünmeyelim gersi nasip
mayısın 20 de bıraktım korunmayı temmuzda ramazanda kamışım işte ilk ay 7 gün geçmişti ama bişey yoktu kan vermiştim ben sanıyorum hemen olcak 🙂 ilk ay hüsran ikinci ayy süpriz yaptı kızım bana çok şükür

eşim istiyordu zaten o daha bir sene olmadan söylemeye başlamıştı ama kendimi 1 seneye odaklamıştım ona notlar yazıp kan sonucunu ve testlerle küçük mini don koydum açınca hüngür hüngür ağladı sarıldık ağlaştık güzel bir duygudu tarifsiz

Kız pine sende mi hamişsin kaç haftalık oldun 🙂
ben doğuracam yakında kız senin haberin yokmu 32. haftanın içindeyim ben

😀 😀 iyiyim çok şükür canım bebeişimde iyidir inşallah biraz büyüsün diye bekliyorum 🙂 sağolsun canım teşekkür ettiğimi söylersin..onun varmıymış bişey inşallah ne zaman isterse o zaman olur 🙂

sen nasılsın ne yapıyo duru bebeğimiz bakalım

oooo onunki bizimkilerin ablası canım 🙂

söylerim canım oda hamiş bu arada hemen hemen sahille aynı diye biliyorum kız dur 23 haftalık galiba oğluşu olacak kuzumun 🙂 Duru ne yapsın teyzesi kuduruyor içeride

:D:D bende o hamıleyken cok temzlk yaptım ona sımdı sıra onda:D:D

pıne hosgeldınnn

sahıllo nerdesın yahu ıhmal ettın bızıı

hoşbulduk kelebeğim nasılsın bebişin nasıl annesi

Sizin bebişler kaç haftalık kızlar ya bir bilgi verinde bana bakim 🙂
Oğluşum abi mi kardeş mi🙂

32. haftanın içindeyim ben kız kk ya bakıyorum arada orada bir kız var aynı sana benzettim konuşmalarından falan kocişimde kocişim diyor sen gibi aynı

Geri