yok canım kelebek biliyormusun bir arkadaşım senin gibi düşündüğü için o işten tiksindi ve şimdi ciddi sorunlar yaşıyor açık uzman tv de dr. nevranın sitesini de okuyunca anlıcaksın hiç alakası yok ve son zamanlarda daha öneriyorlarmış uzman tv den bak kanama düşük tehliken vardı yasaklamıştı dr şimdi normalse bence o zihniyetten uzak dur
Yakındır sahiloo doktorun sanada yasaklaması😀
bizim ayımızda tehlikeli olabiliyormuş.Erken doğuma yol açabiliyormuş.
Sen yinede doktoruna bir danış derim.
Ama son 1 aya kadar bizdede sorun yoktu kısıtlama getirmemişdik.
yok canım kelebek biliyormusun bir arkadaşım senin gibi düşündüğü için o işten tiksindi ve şimdi ciddi sorunlar yaşıyor açık uzman tv de dr. nevranın sitesini de okuyunca anlıcaksın hiç alakası yok ve son zamanlarda daha öneriyorlarmış uzman tv den bak kanama düşük tehliken vardı yasaklamıştı dr şimdi normalse bence o zihniyetten uzak dur
bilmiyorum dr gerek de duymayabilir bu konu hakkında normalde başından sonuna kadar yasaklanması gereken bişey değil durumına göre değişir 🙂
bakalım cuma ve cmt gidicem ne dicek 🙂
ilk gittiğimizdede biz soradan o demişti 🙂
- - - Updated - - -
kafa yinede netten araştır bakalım ille senin gibi olan vardır bende pek olmadı hatırlamıyorum
Kafa kuzucm teleşlancak hiç bir şey yok.Aynı durumu bende yaşadım.Evhamlanıp doktorumu arayıp sordumda çok ama çok normal olduğunu söyledi.Kendine sitres yapma.Herkesde aynı olacak diye bir durum yok.