Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yok canım kelebek biliyormusun bir arkadaşım senin gibi düşündüğü için o işten tiksindi ve şimdi ciddi sorunlar yaşıyor açık uzman tv de dr. nevranın sitesini de okuyunca anlıcaksın hiç alakası yok ve son zamanlarda daha öneriyorlarmış uzman tv den bak kanama düşük tehliken vardı yasaklamıştı dr şimdi normalse bence o zihniyetten uzak dur

Yakındır sahiloo doktorun sanada yasaklaması😀
bizim ayımızda tehlikeli olabiliyormuş.Erken doğuma yol açabiliyormuş.
Sen yinede doktoruna bir danış derim.

Ama son 1 aya kadar bizdede sorun yoktu kısıtlama getirmemişdik.

kafa tabıkı oluyor yavrum normal rahat ol azıcık yaaaa🙂

ay rahat olmaya çalışıyorum ama ancak bu kadar oluyor ya 😀

Akıntı çok normal canım benim.
Beyaz kokusuz akıntıysa hiç korkma.
Ama kokuluysa iltihap filan olabilir doktoruna danışabilirsin.

normal beyaz akıntı canım kokusu filan yok ama şeffaf değil yani bildiğin beyaz her lavaboya gittiğimde görüyorum dedim size bir soruyum

yok canım kelebek biliyormusun bir arkadaşım senin gibi düşündüğü için o işten tiksindi ve şimdi ciddi sorunlar yaşıyor açık uzman tv de dr. nevranın sitesini de okuyunca anlıcaksın hiç alakası yok ve son zamanlarda daha öneriyorlarmış uzman tv den bak kanama düşük tehliken vardı yasaklamıştı dr şimdi normalse bence o zihniyetten uzak dur

şükür normal her sey ama işte benim saçma fıkırlerım haklı sın aslnda okuyacagım sahılım bılgı sahıbı olım bn ay ne bılım işte oyle sacma dsunuyom

bilmiyorum dr gerek de duymayabilir bu konu hakkında normalde başından sonuna kadar yasaklanması gereken bişey değil durumına göre değişir 🙂
bakalım cuma ve cmt gidicem ne dicek 🙂

ilk gittiğimizdede biz soradan o demişti 🙂

- - - Updated - - -

kafa yinede netten araştır bakalım ille senin gibi olan vardır bende pek olmadı hatırlamıyorum

Kafa kuzucm teleşlancak hiç bir şey yok.Aynı durumu bende yaşadım.Evhamlanıp doktorumu arayıp sordumda çok ama çok normal olduğunu söyledi.Kendine sitres yapma.Herkesde aynı olacak diye bir durum yok.

Geri