şıpıdık aslında uyuyorum gece uyanma alışkanlığı var 4 gibi 5 gibi sonra yattığımda 6,30 kalkınca sanki uyumamış gibi oluyorum dünde öyle olunca şimdi gözlerimi açamırum
günaydın kızlarr . dünkü tetenoz aşısının acısı bugün çıkıyor. kolum ağrımaya başladı. bende dün şehriye çorbasıyla patates yemeği yaptım yanınada havuç salatası. birde hazır kek unum vardı. elmalı tarçınlı onunlada kek yaptım. bana ne yapsa getiren bir komşum varya tabaklarını boş vermek istemedim
dün aşureyi pişirdim kızlar, saat 9a doğru pişti tam olarak biraz soğumasını bekleyip tadına baktık eşim 3 kase birden yedi🙂
ofise de getirdim bugün arkadaşlar yesinler diye
akşam eve gidince de komşulara dağıtacağım nasip olursa
allah kabul etsin baldemcim dün ve bugün niyetlenmek çok sevapmış keşke dün aklımda olsaydı niyetlenseydim 🙂
annem yapmış harika olmuş bir kase yedim sonra kavonozla koymuş eşimle iş yerine gönderdim onlarda baksın tadına iyi olur kaç kişi yerse o kadar dua ederler anneme 🙂
baldemcim ellerine sağlık. annem çarşamba günü yapııyor aşure inşallah iş çıkışı gideceğim anneme bol bol yerim evede getiririm. hiç yapmadım aşure o yüzden cesaretim yok. birde ayva reçeli yapmış annem bana onuda alacağım.
dün bir çanta dolusu foto baktık
hep bakıyouz anı denen şey çok güzel ya belki kırk kere bakıldı ama yinede elden ele geçiyor 🙂
ablamın nişan fotoları kardeşimin bebekliği şimdi koca 20 sene geçmiş e asker ya zaman aslında çok çabuk geçmiş okul yıllarım sevgiliylen eşimle çekildiklerimiz bakıp güldük birbirimize
dün aşureyi pişirdim kızlar, saat 9a doğru pişti tam olarak biraz soğumasını bekleyip tadına baktık eşim 3 kase birden yedi🙂
ofise de getirdim bugün arkadaşlar yesinler diye
akşam eve gidince de komşulara dağıtacağım nasip olursa
🙂hha ilk zamanlar benim kocamda hep uyumamdan şikayetçiydi
hep uyu sen zaten derdi ama zamanla tempoya uyuyorsun merak etme
işle uğraş evle uğraş sonra kocayla uğraş bayağı bitap düşüyor insan
yaa aynı sorun bende de var 10:30 dan sonra göz kapaklarıma biri oturuyor kafamı biri ittiryor tutamıyorum eşimde ben uykucu eş mi almışım diye benimle dalga geçiyor🙂
eşimde uyumamdan şikayetçi akşam 10-11 arası 1 saat kestiriyorum iyi uyuyorsun diyor eee eve koştur kotur git 1 saatte sofra hazırla kaldır topla saat kaç oluyor gelde uyuma*