Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aslında bilmemek değil kız ne var annen bile gelip yapar 🙂
niyetine girdiysen ama şimdi benim kızçe var öyle ayrı ayrı olmaz gerek yok

doğru söylüyorsun canım ayrı ayrı olmaz...ya benimde annemde yapacak ya o yüzden ben hiç niyet etmedim bu sene valla sahilcim ya inşallah başka seneye yaparım bende 🙂

günaydın kızlarr . dünkü tetenoz aşısının acısı bugün çıkıyor. kolum ağrımaya başladı. bende dün şehriye çorbasıyla patates yemeği yaptım yanınada havuç salatası. birde hazır kek unum vardı. elmalı tarçınlı onunlada kek yaptım. bana ne yapsa getiren bir komşum varya tabaklarını boş vermek istemedim

iyi yapmışın canım...

allah kabul etsin baldemcim dün ve bugün niyetlenmek çok sevapmış keşke dün aklımda olsaydı niyetlenseydim 🙂

annem yapmış harika olmuş bir kase yedim sonra kavonozla koymuş eşimle iş yerine gönderdim onlarda baksın tadına iyi olur kaç kişi yerse o kadar dua ederler anneme 🙂

Allah kabul etsin canım.

bende dün akşam kuru fasulyemı ıslattım bugun yapacagım inşallah

kızlar kuru böreklerımı bozuluktan cıkardım yogurt ve zeytınyagını karstırıp uzerne doktum fırına verdm fırından cıkınca uzerını örttum süper yumuşak oldu afıyetle yedık

ne güzel iyiki atmamışın ozaman kuru oldu diye.

günaydın elcincim naber
sen evde kaçta oluyorsun kuzum yemek işleri felan nasıl yetişiyor mu akşamdan mı yapıyorsun senin ev hali nasıl çalışmaya başladıktan beri
eltim yaaaa hiç sorma benim çıkış karışlık bazen 5 bazen 8 oluyor o yüzden benim ev hali kötü 🙂🙂🙂 yemek işi zor oluyor açıkcası eşim bende önce evde olmuş oluyor oda kahvaltı filan zor yetişiyorum yani 😕😕

eltim yaaaa hiç sorma benim çıkış karışlık bazen 5 bazen 8 oluyor o yüzden benim ev hali kötü 🙂🙂🙂 yemek işi zor oluyor açıkcası eşim bende önce evde olmuş oluyor oda kahvaltı filan zor yetişiyorum yani 😕😕

ya çalışmıyorkn biliyorum kız börek rsimleri az görmedik ama doğru ya öyle oluncada insan birazda osla üzülüyor 8 bayağı geç dicem bende 7,30 da evde oluyorum ilk zorlandım kayınvalidemde veriyordu akşamdan yapsan olmazmı

Geri